Galatasaray İçin Resti Çekti, Feghouli Geliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray İçin Resti Çekti, Feghouli Geliyor!


5178281.jpg



West Ham, Feghouli için Galatasaray’ın 5 milyon Euro’luk teklifini kabul etti. Ancak yıldız oyuncu West Ham’ın kendisine borçlu olduğu imza parasını sarı kırmızılılardan istedi. Eğer sorun çözülürse 27 yaşındaki oyuncu Cim Bom’a imza atacak.

Sinan Gümüş'ün Benfica’ya gitmek istemesi üzerine Sofiane Feghouli’ye talip olan Galatasaray, kulübü West Ham United ile büyük ölçüde anlaştı. İngilizler, geçen sezon Valencia’dan bedelsiz aldıkları Cezayirli orta saha oyuncusu için sarı kırmızılılardan gelen 5 milyon Euro’luk teklife ‘tamam’ dedi.

Ancak Feghouli’nin West Ham’la sözleşmesindeki bir madde, bu transferin önüne taş koydu. Söz konusu anlaşmaya göre İngiliz ekibi, 4.5 milyon Euro’luk imza parasını üç yıla yaydı ve her sezon başında 1.5 milyon Euro vermeyi taahhüt etti.

‘PARAMI VERİN GİDEYİM’

İngiliz ekibinde 1 sezonu geride bırakan Feghouli, West Ham’dan alacağı 3 milyon Euro’luk imza parasını isteyerek “Paramı verin gideyim” dedi. West Ham bu teklifi reddederken Cezayirli yıldız ile menajeri sürpriz bir çıkış yapıp “O zaman bu imza parasını Galatasaray ödesin” talebinde bulundu.

Oyuncunun transferi halinde bonservis bedeli ödeyecek olan Galatasaray ise menajer ile görüşmelere başladı. Feghouli’ye yıllık 2.5 milyon Euro teklif eden sarı kırmızılı ekip, Cezayirli oyuncunun bu talebine çözüm bulursa transfer olumlu sonuçlanacak.

Hürriyet
 
Belli oldu West Ham'ın neden ucuza bıraktığı. Gidin buna da 3m€ imza parası ödeyin madem. Nasılsa birtek Sneijder'in aldığı para batıyor.
 
adam da hakli, bonservisi elindeyken imza atmis imza parasini 3 yila yaymis, ilk senesinde ayrilinca west ham karli oluyor.
west ham biraz ucuza birakir biz oderiz cozulur, gomis'e de imza parasi verdik ayni sebeple
 
İşin doğrusu 4.5 böyle bir adam için komik bir rakamdı heleki piyasa çıldırmışken. Adam parasını istemekte haklı. Westham imza parasını üç yıla yaydığı için, oynamayacağı sezonun imza parasını vermemekte haklı. Çünkü o imza parası bir nevi yıllık ücret gibi. Bu durumda bize maliyeti 7.5 gibi rakama geliyor ki adı geçen 4.5 rakamlarının sebebi anlaşılıyor.
 
Cezayirli yıldız ile menajeri sürpriz bir çıkış yapıp “O zaman bu imza parasını Galatasaray ödesin” talebinde bulundu.

ANANIN BAGI dicem simdi

adi serefsiz herifler

defol git surun lan west hamda
 
De Jong soytarisi West Ham'a gitmeyi düsünen oyuncularla da konusup paralar zamaninda ödenmiyor (!) gibi YALANLAR söyleyebilir
 
indirim yapar west hama, yada west ham 1 milyonunu önder 1 milyonda biz.
feghouli gibi oyuncuya 4,5 milyon bonservizin üzerine 1 milyon ekledinmi yine cok uygundur.
 
Tam takım oyuncusu bence kesinlikle bu adama ihtiyacımız var quaresma nın bjk ye verdiği katkıyı feghoulide bize verebilir.
 
feguli bitti anlasılan.

...feguli....belhanda....ysin...

..............gomiz....

süper lig şartlarında çok ii hücum hattı.
 
Üst Alt