Galatasaray İlk Transferi Bitirdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray İlk Transferi Bitirdi!


emrah-bassan-07-05.jpg


Galatasaray, Fatih Terim ve Mancini’nin de istediği Antalya’nın 24 yaşındaki yıldızı ile prensip anlaşmasına vardı. Sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan Emrah için bonservis bedeli ödenmeyecek.

Galatasaray uzun süredir ilgilendiği Antalya’nın yıldızı Emrah Başsan’da mutlu sona ulaştı. Daha önce Fatih Terim ve Roberto Mancini gibi isimlerin de radarına giren ancak o dönemde yüksek bonservisi nedeniyle alınamayan 24 yaşındaki yıldız, bu kez ‘parçalı’ formayı giyecek. 30 Haziran’da takımı ile sözleşmesi bitecek olan başarılı futbolcu, bonservis bedeli ödenmeden transfer ediliyor.

ARANAN KAN BULUNDU

İki kanatta birden forma giyebilen Emrah Başsan, 5 yıldır başarıyla giydiği Antalya macerasının sonuna geldi. Bu sezon 22 resmi maçta forma giyen ve 5 gol atan başarılı futbolcu, 2 de asiste imzasını attı. Takımın yaş ortalamasını düşürmek için genç, finansal dengeleri de sağlamak için bonservisi elinde olan isimlere yönelen sarı-kırmızılılar tam da aradığı ismi buldu.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sezon 22 resmi maçta forma giyen ve 5 gol atan başarılı futbolcu
22 maçta 5 gol ve 2 asist yapan başarılı ve yıldız oluyormuş demek ki :) poldi yi bile başarısız sayan bir taraftara bu adamı yıldız diye kakalayacaklar !!
 
türkiyeden 2 3 isimden başka türk oyuncu almak ahmaklıktır antalyada yıldız varda bir dursun mu görmüş bizi resmen salak yerine koyulara şimdi fener medyası özellikle ntvspordaki şerefsiz Gs için güzel transfer der dursunu gazlamaya çalısır birde 2 3 oyuncuda kakaladımı zaten dursun sıgır hemen oltaya geliyor
 
Çöp.

Daha Antalya gibi berbat (Eto'o yu çıkar 100% PTT'ye düşerlerdi) takımda düzenli oynayamayan adamı biz ne yapacağız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
 
Üst Alt