Galatasaray İnternet TV | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray İnternet TV


Başkan Adnan Polat, yeni kurulan Galatasaray İletişim AŞ’nin bünyesindeki Galatasaray medyalarına da değindi: “Bildiğiniz gibi Sigorta AŞ diye bir şirketimiz vardı. Biz bu şirketin ana sözleşmesini değiştirerek Galatasaray İletişim AŞ diye bir şirket kurduk. Bu şirketin bünyesinde Galatasaray Dergisi, Galatasaray Televizyonu, Galatasaray İnternet Televizyonu –ki Ekim ayında devreye girecek- ve GSMobile yer alıyor. Galatasaray TV’yi Digiturk’te izliyoruz. 1 Ekim’den itibaren devreye girecek 4 aydır üstünde çalıştığımız Galatasaray İnternet TV konsepti var. Cüzi bir rakamla üyelikle ulaşılabilecek bu platforma. Galatasaray’ın maç görüntüleri ve Galatasaray’la ilgili yayınlar sunulacak. Ciddi bir gelir bekliyoruz



Ekime kadar https://www.galatasaray.com/ buradan ücretsiz izleyebilirsiniz....
 
Cevap: GS İnternet TV



Adnan Polat cok iyi isler yapiyor cok. Su stad bittiginde artik onumuz acilir, sirketlerin birlesmesi icin gerekli kaynak olusur. GSMobile'i imkani olan herkes alsin bu arada, keske yurt disinda olsa da alsak.:)
 
Galatasaray.com Yayında: GSTV 24 Saat Online İzlenebilecek



Galatasaray.com Yayında: GSTV 24 Saat Online İzlenebilecek



Galatasaray Spor Kulübü'nün tüm medya kanallarını bir araya toplayacak olan Galatasaray.com'da Galatasaray TV'nin test yayını başladı. Artık Galatasaray TV'yi 7 gün 24 saat internet üzerinden kesintisiz olarak online izleyebileceksiniz.



Galatasaray TV'yi izlemek için tıklayın





https://www.galatasaray.com/
 
Cevap: Galatasaray İnternet TV



izleyebilen varmı?



explorer-mozilla-opera hepsiyle denedim bi türlü izliyemedim :S
 
Cevap: Galatasaray İnternet TV



Galatasaray'ın resmi televizyonu Galatasaray TV artık Galatasaray.com adresinden yayın yapıcak. Şimdilik test aşamasında olan yayın Ekim ayında üyelik alarak izlenilebilecek.. Peki bu üyelik ne kadar olacak? Beş (5) TL karşılığında Galatasaray TV'yi izleyeceğiz artık..
Ben izleyebiliyorum explorer'dan.
 
Cevap: Galatasaray İnternet TV



Ne gerek vardı internete?

Uyduya tekrar dönüş yapsalar veya kablo tv ye geçseler daha iyi olurdu bence.

Ama böyle düşünmüşlerse vardır muhakkak bir bildikleri.
 
Cevap: Galatasaray İnternet TV



iyi iyi .boyle guzel paralar kazanmaya baksınlar.Yoksa formayı standın onune koyup taraftarın almasını beklerlerse cok beklerler.bu memlekette ınsan hobisine zaman veya para ayıramamasıda tabi bir handikap.
 
Cevap: Galatasaray İnternet TV



Mükemmel bir proje. Fiyatı 5 tl veya civarında bir şey olursa milyonlarca kişi üye olur. Bu da Galatasaray'ımıza büyük bir gelir kapısı yaratır.
 
Üst Alt