Galatasaray, İstanbul Dışına Çıkmayacak | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
0

Son olarak kendi evinde Gençlerbirliği'ni 5-1 gibi farklı bir skorla deviren Galatasaray, milli arayla birlikte, 17 Aralık'taki Yeni Malatya deplasmanına kadar, Süper Lig'de İstanbul dışına çıkmayacak.


Bu fikstür, şampiyonluk yolunda Aslan'ın kaderini belirleyecek. Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 5 maçını da İstanbul'da oynamış olacak.

Son olarak kendi evinde Gençlerbirliği'ni 5-1 gibi farklı bir skorla devirerek gövde gösterisi yapan Sarı-Kırmızılılar, milli aranın ardından Başakşehir deplasmanına gidecek. Fatih Terim Stadı'ndaki bu mücadele sonrası, Aslan'ın evine Aytemiz Alanyaspor konuk olacak. Cim Bom'un bir sonraki deplasmanı ise Vodafone Park'ta Beşiktaş'a karşı... Kritik derbinin ardından Akhisar Belediyespor, Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray'ın rakibi olacak.

3 puanla başladı...

İstanbul serisi, 16. haftadaki Yeni Malatyaspor deplasmanıyla birlikte son bulacak. Sarı-Kırmızılılar, 3 puanla başlayan İstanbul serisine kayıpsız devam etmenin hesapları içinde. Cim Bom eğer İstanbul içindeki maçlarda bu seriyi yakalarsa, şampiyonluk yolundaki kaderini de kendisi çizmiş olacak.

Akşam

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Milli ara olmasaydı süper olurdu. Fikstüre ilk baktığımda bu 6 haftayı fark etmiştim zaten ama milli ara bozdu işte...
 
Bu 4 haftalik tabloya bakinca gece vakti sokaktayken havlayan ve uzerime dogru gelen 2 kopek gormus gibi oluyorum.
 
Üst Alt