Galatasaray, Juraj Kucka ile Anlaştı İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Juraj Kucka ile Anlaştı İddiası!


140620170854481149674_2.jpg


Galatasaray, İtalyan kulübünün başarılı orta saha oyuncusu Juraj Kucka ile her konuda anlaşma sağladı. Slovak oyuncuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralamak isteyen Cim-Bom’un bu transferi birkaç gün içerisinde açıklaması bekleniyor.

Galatasaray transferde yoğun bir trafiğin içine girdi. Sarı-kırmızılılar Belhanda ve İmbula’dan sonra orta sahaya transfer etmek istediği üçüncü ismi belirledi. Sarı-kırmızılılar, Milan’ın Slovak futbolcusu Juraj Kucka’ya talip oldu.

30 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için İtalyan ekibine teklifte bulunan Cim-Bom, orta sahada görev yapan tecrübeli futbolcuyu ilk olarak kiralama yoluna gidecek. Sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibiyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı, iş İtalyan kulübünden alınacak olumlu yanıta kaldı. Teknik direktör Igor Tudor’un, Slovak yıldızı ısrarla kadrosunda görmek istediği bildirildi. 1.86 boyundaki oyuncu geçen sezon Serie A’da 30 maçta görev yapmış ve 3 gol, 2 asistlik bir performans sergilemişti. Çalışkanlığıyla beğeni toplayan Slovak oyuncu ülkesinin milli takımında da görev yapıyor.

Sportif direktör Cenk Ergün’ün Kucka’nın transferi için büyük aşama kaydettiği ve bu ismin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

30: Orta sahanın ortasında görev alan Kucka bu sezon Milan formasını ligde 30 maçta giyerek istikrarlı bir görüntü çizdi. Slovak oyuncu bu maçlarda 3 gol attı, 2 asist yaptı.

Skorer
 
Resmiyete dökülse fena olmayacakta bunlar bir şekilde anlaşmayı bozmayı başarıyorlar.Yada büyük ihtimal olmayan bir transfer servis edip taraftarın gazını alma peşindeler.İlerleyen günlerde göreceğiz neler olacağını.
 
milli takımında bile oynamıyor ffp den dolayı seneye karlı satabileceğimiz adamları almak daha iyi olurd'.
son zamanlarda milli takımda oynayanlardan Kopenhag'da Jan Gregus u almaya çalışırdım ben olsam.
 
Son düzenleme:
güzel transfer. kiralık ve opsiyonlu. yanınada imbula'yı koyduk mu selcuk-tolga ikilisinden sonra ortasahada bir enerji patlaması yaşanabilir :)
 
Normalde X bir isim için bild trabzonla çekişsek ve sen sadece yakanda GALATASARAY rozeti ile pazarlık masasına gidip otursan konuşmadan oyuncuyu alır gelirsin.

Ancak kulübü dursun ve ekibi yönetmeyi beceremediği için böyle rezil ederler.

Sürün hain herif!
 
Tecrübenin gerekli olduğu mevkilerden birine hem tecrübeli hem de fizik olarak diri isim. Umarım doğru haberdir.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
hep iddaa baska birsey yok bir kac gün sonra kamp basliyacak hala ilgilendimiz futbolcular var allah sizin belanisi versin
 
Üst Alt