Galatasaray Kafilesi, İstanbul'da Protestoyla Karşılandı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Kafilesi, İstanbul'da Protestoyla Karşılandı!


MACTAN SONRA SELFİE, INSTAGRAM'DA LİKE'LAR ŞAMPİYONLUK GİTTİ AFERİN COCUKLAR! - YouTube

Spor Toto Süper Lig 25. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 yenilen Galatasaray kafilesi İstanbul'a dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftar tarafından protesto edildi.

Fernando Muslera dışında tüm takıma tepki gösteren sarı-kırmızılı az sayıdaki taraftar, Sneijder’i de yuhaladı! Dursun Özbek ve yönetiminin istifaya davet edildiği gece en dikkat çeken tezahürat ise, “Maçtan sonra selfie, Instagram’da like’lar, şampiyonluk gitti aferin çocuklar” oldu.
 
ligin 2. yarısına adam akıllı puanlar alsaydık şuan liderdik herşeye rağmen gerçekten sinir bozucu olan bu, kötünün ötesinde yönetiliyoruz. Acilen değiştirilmesi lazım. En kötü devre arasında hocanın değişmesi gerekirdi belliydi olmayacağı baştan başladın bir halt yedin devre arası değiştir bari 1 ay yeni hoca oturtsun az bucuk düzenini, gittiler en kritik BJK maçından sonra değiştirdiler. Gerçi Riki bey kalsaydı da bir şey fark etmezdi şu süreçte muhtemelen daha fazla puan kaybı yapardık da yine de şu plansızlık deli ediyor insanı
 
Akılları başlarına daha yeni geldi. Ben de senelerce bizim taraftarı diğerlerinden hep ayrı tutardım farklıdır derdim. Yokmuş öyle bir fark.
 
Lan futbolculara ne atarlaniyorsunuz, onlari 6 ay calistirmayan belli simdi guclerinin kalmama nedeni hepsinin teker teker patlamasinin nedeni de belli.
Sonuca gelelim dursun denen aptal herif bir forvet bir orta saha kiralasaydi bunlarin hic biri olmazdi.
Niasse orada bekliyordu kadro disi mis gibi firsat transferi kirala kardesim cebinden para cikmasin.

Yuhalanacak bir grup var yonetim yonetim yonetim
 
Üst Alt