galatasaray kaybedince yabancı sınırı tartışmalarının bıçak gibi kesilmesi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

galatasaray kaybedince yabancı sınırı tartışmalarının bıçak gibi kesilmesi


ancak bir sonraki seri yakalanına kadardır.

ondan sonra spor bakanından , tff başkanına , uganda parti ilçe başkanından cumhur reisine kadar herkes ağız birliği yapmışçasına galatasaray'ın 11 yabancı ile sahaya çıkmasını hazmedemiyorum diyecektir.
 
Ortada resmi anlamda tartışma falan da yoktu zaten.

Tartışmayı Rıdvan Dilmen denen kişi başlattı. Medya büyüttü. Futboldan anlamayan, etiketinde gazeteci yazan tipler boş boş tartıştı. Gündeme çıkardı. Olay büyüdü ve iş bakanların hatta cumhurbaşkanının yorum yapmasına kadar dayandı. Süreci dikkatle izlediyseniz ne kulüpler birliği ne de TFF yabancı sınırı geleceği yönünde bir açıklama yapmadı. Her zaman da "gündemimizde böyle bir şey yok" dedi. Hükümete yakınlığı bilinen başkanlar "katiyen söz konusu değil" dedi. TFF Başkan Yardımcısı Ali Dürüst "böyle bir şey yok" dedi. Bütün bunlara rağmen hiç kimse inanmadı. İnanmamaları için aslında Türkiye'de çok çeşitli sebepler var; haklılar da konumuz o değil.

Kısacası olayı, tartışmaları yapan medya ve biziz. Medya gazı veriyordu bizler de gaza geliyorduk. Boşuna dördüncü güç medya demiyoruz.
 
Daha önce de dedik.Ulu reis 2019'dan önce hiçbir şey yapılamaz dediği için konu kapandı.Konunun bizimle uzaktan yakından alakası yok
 
Doktor yine muhteşem bir konuya parmak basmış. Doktor olmak bunu gerektirir. Bir seri yaparsak bu yerlici tayfa yine başlar Yabancı sınırı diye bık bık ötmeye, çünkü fıtratları bunu gerektiriyor.
 
Stad açılışındaki protestonun kuyruk acısıdır.Alışmışlar tabi çoğunluğun itaatkar olmasına.O gün yapılan protestodan sonra içimin yağları eridi.
 
Üst Alt