Galatasaray, Kenan Karaman'ın Peşinde | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray, hücum hattını sil baştan değiştirmeyi planlarken, Fatih hoca mutlaka yerli bir forvet de istiyor. Terim’in bu doğrultuda öncelikli hedefi Kenan Karaman... Milli futbolcu için kulübü Fortuna Düsseldorf’la ilk temas kuruldu

5d028aaa66a97c57f4569a92

Diagne kısa zaman içinde satılacak, bir sürpriz yaşanmazsa Mitroglou’yla da yollar ayrılacak. Cim Bom yeni sezonda bambaşka bir hücum hattıyla taraftarının karşısına çıkacak. Yabancı transferinde pek çok isimle görüşmeler sürerken, Fatih Terim mutlaka bir de yerli forvet istiyor. İmparator’un yerli oyuncular arasında en çok beğendi futbolcu ise Kenan Karaman.

Almanlar 3.5 milyon istedi
A Milli Takım’ın son oynadığı Fransa ve İzlanda karşılaşmalarında ilk 11’de sahaya çıkan 25 yaşındaki gurbetçi yıldız, özellikle Fransa karşısındaki performansıyla tam not aldı. Hem ileri uçta hem de sol kanatta görev yapabilen Kenan için kulübü Fortuna Düsseldorf ile dirsek teması kuruldu. Bundesliga ekibinin ilk etapta Kenan için 3.5 milyon Euro seviyelerinde bir ücret belirlediği öğrenilirken, Galatasaray cephesi bu rakamı aşağı çekmeye çalışıyor. Geride bıraktığımız sezon Bundesliga’da 21 maça çıkan Kenan Karaman, 3 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

M. Çağrı Davran

Kenan kimdir?

D.Tarihi:
05.03.1994

D.Yeri: Stuttgart

Ülkesi: Almanya-Türkiye

Boyu: 1.89

Kilosu: 83

Mevki: Forvet

Kulübü: F.Düsseldorf

Kontrat: 30.06.2021

Oynadığı takımlar: Hannover, Hoffenheim

Milli takım: Türkiye (7 maç 1 gol)

Fanatik
 
Vedat gibi taktik açıdan hocanın elini rahatlatabilecek bir oyuncu. Ama öncelikle as forvet ve sol kanadı halletmek gerek. Kenan'ı en son düşünürüz.
 
Fanatigin gazete satabilmesi icin oyuncu havuzunu genis tutmasi lazim ve hergun baska bir adayla gelmesi lazim. Dusunsenize birgun mansette bu haber: 5nci gun ve Abdurrahim hala Babelin menajeriyle konusuyor. Adamlarin traji aynı gun yerlerde. Milleti yemlemeleri lazim. Bu gunde Kenan Karaman. H.o
 
Üst Alt