Galatasaray, Khacheridi'yi Elden Kaçırdı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Khacheridi'yi Elden Kaçırdı!


galatasaraya_198lik_dev_stoper_geliyorcN.jpg

Sports Arena'nın haberine göre, PAOK kulübü Dinamo Kiev forması giyen Evgen Khacheridi'nin transferini imza aşamasına getirdi. Ukrayna basını daha önce Galatasaray ile Khacheridi'nin 1 milyon euro maaş karşılığında el sıkıştığını öne sürmüştü. Kontratı 30 Haziran'da sona erecek olan Khacheridi'ye Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis'in de yeni bir teklif sunduğu ancak kabul ettiremediği ifade edildi.


2008 yazında Dinamo Kiev'e 700 bin euro bonservisle gelen 29 yaşındaki Evgen Khacheridi, bu sezon Ukrayna Premier Ligi'nde 12, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta forma giydi.

Teknik direktör Tudor'un raporu doğrultusun da stoper bölgesine iki transfer yapmayı planlayan Galatasaray, bu bölge için alternatif isimlere yöneldi.


Arena Sports: ПАОК желает усилиться Евгением Хачериди - Sportgid.net
ПАОК заинтересован в приобретении Хачериди - Динамо - трансферы - Галатасарай - Греция - Чемпионат Украины | РБК Украина
 
Sport arena müthiş bir kaynak mı da herkes saymış ? Bir durun paok kulübüne gitmez eğer biz varsak arada da ben bu oyuncuyu tanımıyorum . İnşallah eren gibi forum efsanelerinden değildir


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu adama biz yılda 2.5-3 milyon teklif ederdik. PAOK 1 milyon teklif etmiş anlaşmış. Neden bizimkiler 1 milyon teklif etmiyorlar acaba, manyak filan mı bunlar?
 
1 e gelmez bize de ondan

Paok'a giden bize de gelir 1'e, Dinamo Kiev'den sonra Paok kariyer anlamında da baya alt seviyeye inmek demek, hem lig hem takım olarak. Galatasaray PAOK'tan daha önemli bir kulüp, Türkiye de daha önemli lig.

Tabi 2'ye 3'e alıştırmazsan gelir, menajerlerin dilindedir şimdi Galatasaray Fener Beşiktaş şuna şuna enayi gibi şu parayı veriyor diye.. Başakşehir Osmanlı Trabzon getirdiği adamlara 1 milyon bile ödemiyor. Trabzon veriyordur 2 filan da Osmanlı Başakşehir filan sanmıyorum, belki Adebayor'a. Visca'ya 2 milyon verdiklerini sanmıyorum, Osmanlı da vermez öyle bizim gibi maaş.
 
Son düzenleme:
Tudor' un listesinde ya yoktur, yahut öncelikli değildir diye tahmin ediyorum. İsterlerse çok kolay alınacak bir futbolcu. Zaten istedikleri halde bunu da alamayacaklarsa dükkanı kapatalım...
 
Ben bu habere hic uzulmedim, zaten Dinamo Kiev de bile cok az maca cikmis bu sezon. Sebebi ne diye soran da yok. Agir adam hemde, buradaki cogu arkadas hic izlememistir bile, sirf uzun boylu diye isteyenler var.
 
Yav biraz kafası çalışan adam gelmeden bizim kulübün maaş tablosuna baksa açlık sınırının 2 milyon euro olduğunu gördüğünde ne diye gelsin o fiyatlara ?
 
Üst Alt