Galatasaray Kulübü Enayi mi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Kulübü Enayi mi


0x0-galatasaray-besiktas-derbisinde-kavga-bulent-yildirim-mac-sonunda-1557127352821.jpg

İlk yarı zorlu deplasmanda vodafone'da seyircili bir şekilde oynayıp bizden 3 puan alan Beşiktaş kulübü, taraftarı olmadan belki de o maçta yenilecekti. Galatasaray kulübü tüm avrupa liglerinde yapıldığı gibi bu maçın ertelenmesini talep etmektedir.

Fırsatçılık peşinde koşan Beşiktaş ve Trabzon kulüpleri virüsü bahane edip, insanların duygularını sömürüp zorlu Sami Yen deplasmanını taraftarsız geçirme peşindeler. Bu şaibeye ve eşit olmayan koşullara bir an önce dur denmeli ve ligler insan sağlığı için ertelenmelidir.
 
Dün doğru karar diyenler potansiyel gizli kuştur sadece burada değil twitter'da da vardı. Bjkliler dün siz virüsü ciddiye almıyorsunuz, siz sağlığı düşünmüyorsunuz diyordu. Şimdi de ertelensin dediğimizde ağlayın diyorlar. İşte düşünün doğru karar dediğiniz olaya kimler seviniyor.
 
Dün doğru karar diyenler potansiyel gizli kuştur sadece burada değil twitter'da da vardı. Bjkliler dün siz virüsü ciddiye almıyorsunuz, siz sağlığı düşünmüyorsunuz diyordu. Şimdi de ertelensin dediğimizde ağlayın diyorlar. İşte düşünün doğru karar dediğiniz olaya kimler seviniyor.

Ben de doğru karar demiştim. Hala doğru diyorum ama eksik olduğunu düşünüyorum, komple ertelenmesi daha mantıklı tabii ki.​
 
Sırf rakibin avantajı ortadan kalksın diye hafta boyu ağlandılar seyircisiz maç için. Amaç sağlık endişesi falan değildi. Sinirimiz ona. Ben takıma ve hocaya güveniyorum. Maç oynanacak kuvvetle muhtemel. Umarım farka boğarız bu tinerci camiayı. Sonra stat geliri gelmiyor, elektrik faturası bile ödeyemiyoruz diye ağlamaya devam eder başkanları.
 
Anlamıyorum. Avrupa'daki bütün ligler tek tek erteleniyorken biz neden seyircisiz oynamakta ısrar ediyoruz ki? Sıradan bir futbol müsabakası, insanların sağlığından önemli mi? Erteleyin gitsin arkadaş.
 
Biz bunlara koyarız da, bu iki yüzlü itler umarım başkanlari dahil bu virusu kaparlar.
Böyle şerefsiz bir camia yok kimse kusura bakmayacak, kendilerini sürekli dev aynasında görüp nimetten sayma sevdalari beni bezdirdi.
Sergen gelmiş herkes korkuyormus, 40 bin kişinin önünde bağışta bagirta silktik kardeş ne anlatiyorsunuz o mal kova kaleci mi kurtaracak siz
 
dünyada bu kadar ahlaksız takımların bir araya gelerek oluşturduğu başka bir lig yoktur, Her hafta hakem diye ağlayan trabzon neden çıkıp maçların ertelenmesine dair bir açıklama yapmıyor?

Kendileri de şampiyonluk adayı değil mi? Başakşehir maçını seyircili oynamak onlar için hayati değil mi?

cevap şu şekildedir "Evet ama Galatasaray da kendi evinde seyircisiz oynayacak, beşiktaş galatasaray olsaydı o zaman yırtınırdık"

Bir de Mustafa Cengiz'in dün yaptığı açıklamadan sonra 180 derece döndüğümüz iddia ediliyor at şikecileri tarafından

Galatasaray kulübü diyor ki madem hazırlığımızı beğenmediniz,insan sağlığı odak nokta dediniz o zaman ligler dondurulup ertelensin belli sürelerle. yani seyircisiz oynanacağına ertelensin diyor, bunun insan sağlığına bir zararı var mı? var mı lan köpek?

Türkiyede futbol Galatasaraya karşı oynanan bir oyundur
 
Üst Alt