"Galatasaray Kulübü olarak biz FFP kriterleri kapsamında cezamızı çektik" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Galatasaray Kulübü olarak biz FFP kriterleri kapsamında cezamızı çektik"


58699.jpg


FutbolArena Özel
- Sarı kırmızılılar, UEFA FFP kriteri nedeniyle yeni bir ceza ile karşı karşıya mı? FutbolArena işte bu soruları Galatasaray yöneticilerine yöneltti.

2016 yılında Sportif AŞ'nin 203 milyon 985 bin TL zarar etmesi, 1 yıl Avrupa kupalarından men edilen Galatasaray'ın yine aynı ceza ile karşı karşıya olduğu iddialarının ortaya atılmasına neden oldu. Sarı kırmızılılar, kamuoyunda konuşulan ve UEFA'dan Galatasaray'a uyarı, faks geldiğine dair iddiaları şöyle yanıtladı:

''ZARARIN BÜYÜK KISMI KUR FARKINDAN DOLAYI''

"UEFA'dan herhangi bir faks yada uyarı niteliğinde herhangi bir şey gelmedi. Galatasaray Kulübü olarak biz FFP kriterleri kapsamında cezamızı çektik. Bundan sonra da UEFA'nın FFP kriterlerine uyumlu davranma yükümlülüğümüz var. Açıklanan Sportif AŞ zararının büyük kısmı döviz ödemeleri nedeniyle kur farkından kaynaklanıyor. Diğer kısmı ise Galatasaray'ın otel inşaat maliyeti.

Bunun ise hazır olan bir karşılığı var. Mali Genel Kurulda da bu konu kapsamlı şekilde anlatılacak.
Galatasaray, UEFA'dan ceza alma riski ile karşı karşıya geldi. Takımımız, bu sene 2. olursa Şampiyonlar Ligi ön elemesi, 3. veya 4.olursa da UEFA Avrupa Ligine katılacak."


“Galatasaray Kulubu olarak biz FFP kriterleri kapsamında cezamızı cektik”
 
Kur farkı diyor.

Ben mi dedim gidin bütün yerlilere Euro dan çuval çuval para verin diye.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Ulan bir herif düşünün ağızını her açtığında
Bizden önceki yönetim
Kur Farkı

Diyerek ağlıyor


Ve bu adam kooskoca Galatasaraay klüp başkanı ...
 
Oyuncuya degil ulkeye gore odeme yapilir. Yerli oyunculara da yabanci oyunculara da odemeler turk lirasi cinsinden olana dek bu is duzelmez

ingilterede odemeler euro mu pound mu ? Brexit oldu diye euro mu almaya basladilar mesela oyuncular
 
Oyuncuya degil ulkeye gore odeme yapilir. Yerli oyunculara da yabanci oyunculara da odemeler turk lirasi cinsinden olana dek bu is duzelmez

ingilterede odemeler euro mu pound mu ? Brexit oldu diye euro mu almaya basladilar mesela oyuncular
Ingiltere yi bilmiyorum da Rusya da Rus rublesi olarak. Hem yerli hem yabancilara.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
 
Yerlilere TL verilmeli bence.Atıyorum Sneijder 4.5 milyon Euro alıyorsa Selçuk 5-6 milyon TL almalı.Şu anki düzende Selçuk 12 milyon TL'den fazla kazanıyor.
Ben hem yerli hem yabanci oyunculara TL uzerinden anlasma yapilmasi fikrini savunuyorum. Rusya nasil yapiyorsa bizde oyle yapmaliyiz, bizim paramiz TL, kur farki denen birsey var bu zaman zaman bizim icin negatif durumlari getiren bir unsurdur. Mesela bir yabanci oyuncu mi alacaksin? Adam 3 milyon euro istiyor sende oke dedin, o gunku 3 milyon euro diyelim 10 milyon TL ediyor, 10 milyon TL uzerinden anlasma yaparsin. Ozaman bugunku sorunlari bir daha yasamazsin. En mantiklisi boyle.
 
Biri çıkıp forma ve biletleri euro üzerinden satalım diyecek en sonunda

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt