Galatasaray, Luyindama'nın Bonservisini Aldı İddiası | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray devre arasında kiralık satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Christian Luyindama'nın bonservisini 6 milyon Euro'ya Standard Liege'den aldı. Sarı-Kırmızılı takım daha önce 3 milyon Euro kiralama bedeli ödemişti.

5d09f2d466a97c708929d1df

Christian Luyindama resmen Galatasaray'da... Sarı-Kırmızılı takım Belçika'nın Standard Liege takımından 3 milyon Euro'ya kiraldığı Luyindama için 6 milyon Euro daha ödeyerek oyuncunun bonservisini aldı.

Belçika basınında yer alan habere göre Galatasaray ayrıca oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan oyuncu Sarı-Kırmızılı takımla bu sezon 17 maça çıkıp 2 gol kaydetmişti.

Fanatik
 
Tam anladamdim bize simdi luyindama nin toplam maliyeti kaca patladi kiralik dönemi dahil?

Burda yazilana göre 3 milyon kiralik + 6 milyon euro bonservizi bana inandirici gelmedi
 
Ben anlamıyorum abi diagne 10 açıklanıyor arkasından saçma saçma bonuslar çıkıyor, luyindama 8 deniliyordu şimdi 9 oldu, acaba marcao falan verdiğimiz parayla kalacak mı satıştan pay falan koymuştur bunlar
 
9a aldık 10a satarız 2 sene sonra.. Ciddi anlamda alım ve satım işinden anlamıyoruz özellikle satış kısmından.. ben artık fb ve bjknin hile yaptığına da inanmıyorum bizimkiler beceriksiz öyle sanıyoruz ...2 yıl şampiyonluğun üstüne Cagne ve belhanda fikonun elinde olsa 35-40 arası bonservis kazandırırdı..
 
arkadas herkes GS,in muhasebecisi olmus ama her konuda taraftarlik bunu gerektiriyormu anlamadim
ben ise sahaya bakarim basari varsa dogru yapilmistir ......
 
Üst Alt