Galatasaray, Mangala ve Denayer'i Birlikte Alıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Mangala ve Denayer'i Birlikte Alıyor!


Sarı-kırmızılılar, Mangala ve Denayer’i birlikte renklerine bağlayabilmek için Manchester city ile bonservis pazarlığı yapacak. Futbol direktörü cenk ergün, bugün başkan Dursun Özbek’le Florya’da görüştükten sonra İngiltere’nin yolunu tutacak.

5152556.jpg


Galatasaray'da transfer harekatı hız kazanıyor... Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kulüp başkanı Dursun Özbek’le bir araya gelecek. Teknik patron İgor Tudor’un da hazır bulunacağı görüşmenin ardından, Ergün’ün ikinci yurt dışı seferine başlayacağı öğrenildi.

Hedefteki iki isim de Manchester City’den. Stoper hattını Eliaquim Mangala ve Jason Denayer ikilisiyle kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, bonservis pazarlığına başlayacak. Cenk Ergün’ün bu nedenle öncelikle İngiltere’ye giderek, City yöneticileriyle bir araya geleceği belirtildi. Manchester City’nin yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen iki futbolcunun da uygun bir maliyetle transfer edilmesi düşünülüyor.

İkisi de sıcak bakıyor

İki oyuncunun ortak noktası ise sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçirmeleri. 26 yaşındaki 1.87’lik Fransız stoper Mangala, La Liga’da Valencia formasıyla başarılı bir sezon geçirdi. 21 yaşındaki 1.84’lük Belçikalı savunmacı Denayer ise Sunderland’da görev aldı ve sezonun bir kısmını ön libero, bir kısmını da stoper olarak geçirdi. İki futbolcunun da, kulüple anlaşılması halinde Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.


fanatik



 
Bak hala transfer,Ronaldo gelse bile bu dursun varken bir b.k olmaz bizden. Adam bildigin işbirlikçi,gorevi var.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
irkcilik gibi alginlanmasin ama zenciden stoper olmaz arkadaslar

bize italyan lazim

NOT: zenci arkadaslarim var irkci degilim yani
 
Gelenlerden cok gidecekler önemli artik.

Serdar, Ahmet, Semih, Koray ve Hakan ile 5 stoperimiz var kagit üstünde.

Hakan Osmanli'ya gitse, Günter'i de kiraya versek yine 3 stoperimiz var ve 2 tane alacaksak 5 ediyor yine basa dönüyoruz.

Artik Bay Tudor savunmanin dörtlü olmasi gerektigini anlamistir. Semih'in ne yapip edip yollanmasi lazim, yoksa yapilacak her stoper transferi bosa gider.
 
Savunmayı toplamak istiyorsan 30+ yaşta tecrübeli bir Avrupalı alacaksın. Galatasaray' ın en iyi sezonlarına bakın hep tecrübeli bir stoper olmuş kadroda Stumpf, Popescu, Ujfalusi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt