Galatasaray Odeabank'ta Koç Adayları | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Erman Kunter ile yollarını ayırmaya hazırlanan takımımızda adaylar belirmeye başladı.

Ergin Ataman

Galatasaray taraftarları eski hocaları Ergin Ataman'ı tekrardan takımın başında görmek istiyor ama Ergin Ataman ismi Dursun Özbek tarafından veto edilmiş durumda. Ergin Ataman'ın yönetimle ilgili yapmış olduğu açıklamalar onun geri dönüş kapısını kapatmış durumda.

Oktay Mahmuti

Oktay Mahmuti ismi de yine listede yerini almış durumda. 2010-2012 sezonlarında Galatasaray'ı çalıştıran deneyimli koç yine yöneticiler tarafından değerlendiriliyor. Kendisine henüz teklif yapılmış durumda değil.

Stefanos Dedas

Kısa bir süre önce Gaziantep ile yollarını ayıran Yunan koç Stefanos Dedas'ta Galatasaray'a önerilen koçlar arasında. Gaziantep başarısız olması nedeniyle kendisiyle çalışma konusunda ciddi tereddütler olsada bir önceki sezon başarılı olması ve Türkiye Ligi'ni bilmesi nedeniyle değerlendirilen isimler arasında.

Fotios Katsikaris

Yunan koç Fotios Katsikaris'te yine Galatasaray'ın gündeminde olan koçlar arasında. Son olarak Hapoel Jerusalem'de başarısız olduğu için gönderilen deneyimli koç, son yıllarda arka arkaya başarısız olduğu için takımı teslim etme konusunda tereddütler var.

Alexander Trifunovic

Şuan Karşıyaka'yı çalıştıran Sırp koç Alexander Trifunovic de Galatasaray'a önerilen isimler arasında. Karşıyaka'da ödeme sorunları, kötü sonuçlar ve transfer yasağıyla zor zamanlar geçiren koç Galatasaray'a sıcak baksa da Galatasaray yönetimi Karşıyaka kulübünün hocasını etik olmayacağı için şimdilik düşünmüyor.

Dejan Radonjic


Kızıyıldız'ın eski koçu Dejan Radonjic'te yine listede olan isimler arasında. Şuan boşta olan çalıştırıcı için en büyük tereddüt İngilizce bilmemesi. Galatasaray'da ABD'li oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle iletişim problemi yaşanmasından korkuluyor.

Ainars Bagatskis


Listedeki son isim ise Letonyalı koç Ainars Bagatskis. Halen Letonya Milli Takımı'nı da çalıştırmakta olan başarılı koç, en son 2016-2017 sezonun Maccabi Tel Aviv'i çalıştırmıştı.

Ilias Zouros

Listedeki son isim geçmişte Anadolu Efes'i de çalıştıran Yunan koç Ilias Zouros. Şuan boşta olan isim düşük bütçelerle başarılı olmayı bilen bir hoca olmasıyla da dikkat çekiyor.
 
Süratle Katsikaris getirilsin enerjik tam bizlik koç uzun seneler çalıştırır takımı,Bagatsis'te güzel koç,Karşıyaka'dayken Ufuk Sarıca ayrılma sinyalini verdiği an bizde kalmıyacağı belli olan Ergin Hocayı deh edip getircektik zamanında ahh yapılan hatayı hayla çekiyoruz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Listedeki açık ara en iyi coach bence Radonjic. Şöyle bir şey var Partizan, Kızılyıldız kökenli oyuncu, coachlar ülke dışına ilk çıktıklarında genelde sıkıntı yaşıyorlar oradan patlayabilir. Zouros, Tofaş'ı küme düşürüyordu en son yazıda gereksiz övülmüş. Ben şahsen Murat Özyer'i bekliyorum eğer dizi film projelerinden fırsat bulursa Koray Hoca'da olabilir.
 
Phil jackson niye yok listede ??

phil-jackson-lakers.jpg
 
Galatasaray Odeabank, geçen sezon Kızılyıldız’la dikkat çeken koç Radonjic’e resmi teklif yaptı ve ilk opsiyon olduğu belirtildi. Kısa sürede cevap vermesi bekleniyor. (Sport Klub)
 
Üst Alt