Galatasaray, Olcan Adın'a 11 Milyon 800 Bin TL Ödeme Yapacak! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Olcan Adın'a 11 Milyon 800 Bin TL Ödeme Yapacak!


5085035.jpg

TFF Tahkim Kurulu kararları açıklandı. Olcan Adın ile Galatasaray arasında Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun verdiği kararların onanmasına oybirliğiyle karar verildi. Karara göre Galatasaray, Olcan Adın'a 2.9 milyon Euro ödeme yapacak.


Galatasaray, tahkimden umduğunu bulamadı. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun 3 Mart’ta verdiği karara itiraz eden sarı-kırmızılı kulübe Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’ndan da ret cevabı geldi.

Sarı-kırmızılı kulüpten ayrılıp Akhisar Belediyespor’a giden ve alacakları için başvuruda bulunan Olcan Adın için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Galatasaray’ın futbolcuya 2.9 milyon Euro ödemesine karar vermişti. Ünal Aysal dönemini örnek gösteren sarı-kırmızılı kulüp, Tahkim Kurulu’na itiraz ederek “Bir önceki yönetim, futbolcu Olcan Adın’la 1.6, 1.7, 1.8 ve 1.9 milyon Euro gibi kabul edilemez sözleşme şartlarında anlaşmıştı. Sözleşmesi feshedilen oyuncu bu parayı hak ettiğini düşünüyorsa neden Akhisar’a 250 bin euro’ya imza attı” diyerek 2 yıl için Olcan Adın’a 500 bin Euro ödenmesi gerektiğini ifade etmişti.

Oybirliğiyle karar verildi

Yapılan itiraz sonucunda konuyu gündemine alan Tahkim Kurulu, bugünkü toplantısında futbolcu Olcan Adın’ı haklı buldu. İncelenen itiraz sonucunda Galatasaray’ın itirazının reddine ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nın karanının onanmasına oybirliğiyle karar verildi. Alınan bu kararın ardından Galatasaray, Olcan Adın’a 2.9 milyon Euro ödeme yapacak.

İHA
 
Nasıl olsa kulüp dursunun çiftliği,eh galatasaray'ın parası da deniz zaten. Bir allahın kulu ses etmez bu herife. Keyfimi bozuyordu gönderdim dedi , kulübünü 2.9 m euro zarara uğrattı.Bravo sana büyük başkan!!
 
Ünal Aysal dönemini örnek gösteren sarı-kırmızılı kulüp, Tahkim Kurulu’na itiraz ederek “Bir önceki yönetim, futbolcu Olcan Adın’la 1.6, 1.7, 1.8 ve 1.9 milyon Euro gibi kabul edilemez sözleşme şartlarında anlaşmıştı. Sözleşmesi feshedilen oyuncu bu parayı hak ettiğini düşünüyorsa neden Akhisar’a 250 bin euro’ya imza attı” diyerek 2 yıl için Olcan Adın’a 500 bin Euro ödenmesi gerektiğini ifade etmişti.

Hay sizin savunmanıza, akıl yapınıza! Hiç mi balık yemediniz?
 
Olcan Adina kizmiyorum, yabancilarda aynisini yapiyor.
Eger bu olcan 3 yillik parasini alacaksa, neden onu kopek gibi alt yapida surundurmek varken ona iyilik yaptiniz? hem futbol hayatina devam edecek hemde keriz parasi yiyecek.


Etik degildir belki, ama bence bu tip durumlarda olcan adinin ailesini oldurmekle tehtit edip oyle fes ettirmek gerek :D butun haklar hep futbolcu yaninda. bu tip sozlesmelerden ders alamadilar lan. simdi bu 2.9 m euro kac tane forma oluyor?

forma satisinin 90% olcana gitti
 
Son düzenleme:
Bir skandal daha Dursundan.Ulan tek taraflı fes edersen böle bi tarafına girer işte 3 milyon.Cebinden çıkar ver bu parayı şimdi sokuk herif.
 
Eline toplu para geçerse, böyle sağ sola savurur o parayı da bitirirsin. Bu açıdan bakarsan Olcana, Riva ve Floryadan kaç metre2 torpak vermiş oluyoruz?
 
Daha keyfi dany feshinin ödemesi var hadi olcanın 2 sene sözleşmesi vardı o daha kötü talibi varken 1 sene sözleşmesi varken keyfi fesih yaptı beyimiz.
 
Üst Alt