Galatasaray Origi'nin Peşinde! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Origi'nin Peşinde!


Fatih Terim'in takımda görmek istediği forvetin Divock Origi olduğu iddia edildi. İşte, son dakika Galatasaray transfer gündemi...
21 Ağustos 2018

Galatasaray transfer çalışmaları kapsamında golcü arayışlarını sürdürüyor. Gomis ile sorunlar yaşayan teknik heyet ve yönetim Gomis’in takımdan gönderilme olasılığı nedeniyle golcü arayışlarını sıklaştırdı. Yönetim , Fatih Terim’in transfer gözdelerinden biri olan Divock Origi üzerinde duruyor. İşte, son dakika Galatasaray transfer gelişmeleri…

divock-origi-depo.jpg

FATİH TERİM DİVOCK ORİGİ’Yİ İSTİYOR

Sarı- Kırmızılılar şimdi de teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği forvet transferini bitirmeye çalışıyor. Alınan bilgilere göre gündemdeki isim Liverpool’lu Divock Origi. Terim’in Gomis’ten farklı profilde çabuk ve teknik bir forvet istemesi sonrası Belçikalı yıldıza kanca atan yönetim, Liverpool’la pazarlıklarını sürdürüyor. Cimbom, sözleşmesi 1 yıl sonra sona erecek olan 23 yaşındaki Origi’yi düşük bir maliyete bitirmek istiyor… Liverpool’un genç yıldızın sözleşmesini uzatıp kiralama ihtimalinin de olduğu ifade ediliyor. Geçen sezon kiralık olarak Wolfsburg formasını giyen Origi 31 maçta 6 gol atmıştı. Liverpool, Belçikalı forveti 2014’de 12 milyon Euro’ya Lille’den transfer etmişti. Premier Lig’de Liverpool formasıyla 51 maça çıkan Divock Origi 12 gol atıp 5 asist yaptı.

Sözcü
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adam gol attikca acilan biri. Sampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yi paspas yapip üstüne finalde gol atinca yeni sözlesme kapmisti ama Liverpool kadrosunda 10 sene kalmayi hak etmiyor. Kac sene önce almalarina ragmen henüz 25 yasinda. 25 milyona falan okutmaya calisirlar bunu, öyle kiraya vereceklerini sanmiyorum.
 
Bu veya Batshuayi yıllardır niye düzenli oynayacakları takımlara gitmiyorlar anlamak güç. Birisi habire oraya buraya kiralanıyor diğeri Liverpool'da takılıyor rotasyon oyuncusu olarak. Ben Belçika Milli Takımının hocası olsam ikisini de çağırmazdım gidin adam gibi düzenli top oynayın derdim.

Habere gelecek olursak oturma organından uydurulmuş boş bir haber.


sent via GSC
 
Üst Alt