Galatasaray, Oumar Niasse'yi Kiralamak İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Oumar Niasse'yi Kiralamak İstiyor!


undefined

Gelecek sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray'ın bonservisi Everton'da olan Oumar Niasse'yi kiralamak istediği öğrenildi.

Lukas Podolski’yi Vissel Kobe’ye gönderen ve forvet hattında eksik kalan Galatasaray, dünya yıldızı Mario Balotelli ile ilgilenirken, sarı kırmızılı kulübün diğer yandan eski aşkı Oumar Niasse’yi kiralamak istediği ortaya çıktı.

EVERTON'DA YAPAMADI AMA HULL CİTY FORMASIYLA 'BEN BURADAYIM' DEDİ

Lokomotiv Moksova’dan 18 milyon Euro karşılığında Everton’a transfer olan, fakat Ronald Koeman engeline takılan Niasse bir başka Premier Lig ekibi Hull City’e kiralanırken, 27 yaşındaki golcü futbolcunun Hull formasıyla 15 maçta 4 gole imza atması Niasse üstündeki soru işaretlerini ortadan kaldırmaya yetti. Burak Yılmaz’dan sonra fuleli ve defans arkasına sarkabilen bir forvet arayan Galatasaray’ın Niasse görüşünde birleştiği öğrenilirken, Senegalli yıldızın Süper Lig’e geri dönmek için can attığı öğrenildi.

EREN DERDİYOK - NİASSE İKİLİSİ İŞ YAPAR

‘Sezon sonunda Barcelona veya Hollanda Milli Takımı’nın başına geçmek istiyorum’ açıklamaları yapan Ronald Koeman’ın Everton’dan ayrılması halinde Oumar Niasse’nin transferi bir hayli kolay hale geleceğe benziyorken, Galatasaraylı yöneticilerin ‘Eren – Niasse’ ikilisinin takıma büyük fayda sağlayacağı şeklinde görüş bildirdiği ifade edildi.

Levent GÜLTEKİN / Star.com.tr
 
Yav qarkadaş sürekli bir menajer doruma çabaları her transfer dönemi aynı isimler dönüyor dolaşıyor

Yazıklar olsun bu yönetimin ABV
 
Hee twittercilar istemedi diye alinmadi. Hala buna inananlar var.

Bilali istemeyen de Twittercilar di, takimi Akhisara ceviriyorlar diye. Zaten istemdiler diye de alinmadi Bilal degil mi. Sabri ile sözlesme imzalanmasin diyenler de Twittercilardi, bunlari dinleyip sözlesme de uzatmadilar Sabri ile.

Cünkü taraftarin tepkisini o kadar ciddiye aliyorlar ki, o kadar umurlarinda ki. Taraftar ne isterse o olur, pardon Twittercilar ne isterse o olur.

Bu adami almadilarsa tek bir nedeni vardir o da beceriksizlikleri. Yok taraftar tepkisi falan fasa fiso.
 
Sizin olmayan haysiyetinize sokayım. Ulan dünya alem başka oyuncu mu yok. Al Fransa 2. Liginden çatır çatır oynar. 15 maçta 4 golle neyi ıspatlamış?
Akıllanmadı kodumun embesilleri para saçmaya
 
Üst Alt