Galatasaray, Pazdan'ı Transfer Etmek İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Pazdan'ı Transfer Etmek İstiyor!


galatasaray_pazdan_i_transfer_etmek_istiyor_h10380_9e53e.jpg


Yeni sezonda stoper transferi yapmayı düşünen Galatasaray'ın Legia Varşova'da forma giyen Michal Pazdan'ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Polonya basınında çıkan haberde Legia Varşova'dan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Pazdan'ı Galatasaray, Köln ve Genoa'nın transfer etmek istediği yer aldı.

Haberde ayrıca 29 yaşındaki futbolcunun İtalya'ya gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dikkat çeken Pazdan, geçen sezon çıktığı 38 karşılaşmada gol atma başarısı göstermedi.

Galatasaray, Pazdan'ı transfer etmek istiyor
 
Bak bunu alabilir bunlar. Öyle aman aman zor bir transfer değil.

Fazla tanımıyorum bunu, Euro da izlemiştim sadece. Oradaki izlenimime göre savunma yönü fena olmayan ama anti-futbolcu bir arkadaşımız. Anti-futbolcudan kastım kazma biraz bizim eldeki adamlar gibi.

Ben stoperlerin zeki olanını seviyorum, bu pek zeki değil ama savunma da işe yarayabilecek bir eleman sırf savunma yönünü düşünürsek tabi izlenimlerim sadece Euro 2016 ile kısıtlı.

Ucuza geliyorsa alınabilir yoksa gerek yok bence fazla para gömmeye. Stoper en büyük sorunlarımız dan birisi hatta en başta geliyor buraya mutlaka soru işareti yaratmayacak (en az) bir adam almak şartoglu şart.

Bütün imkanlar Vida gibi Corluka gibi herifler için seferber edilmeli mutlaka ama Dursun da bunları alamaz. Iki ucu boklu değnek gibi.


sent via GSC
 
Üst Alt