Galatasaray Radyo'da Yeni Dönem! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Radyo'da Yeni Dönem!


Galatasaray medya alanında büyük bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı kulüp Galatasaray Radyo ve Galatasaray resmi web sayfalarını yepyeni bir yüzle 1 ay sonra açarak taraftarın hizmetine sunacak. Bu iki medya organının yayın haklarını elinde bulunduran Tigon firmasının bu projeyi üstlendiği ve 1. sınıf bir hizmeti 1 ay sonra başlatacağı gelen haberler arasında. Özellikle Galatasaray Radyo’nun taraftarı mutlu edecek, yenilikler ile yayın hayatına başlayacağı öğrenilirken; 24 saat canlı yayınlar, özel konuklar, sürpriz isimlerin olduğu bir yayın akışının olacağı kaydedildi. Edinilen bilgiye göre; GS Radyo’nun ünlü komedyen, oyuncu, radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler ile birlikte iddialı bir kadroyla yayın hayatına başlayacağı belirtildi. Dünyanın en iyi yazılımcılarına yaptırılan GS Radyo’nun ve Galatasaray resmi web sayfasının hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in bu konuda bilgilendirildiği ve ”olur” yanıtının alındığı öğrenildi.

(Babaspor)
 
Radyo neyse de resmi siteyi yenilemeleri lazım son derece özensiz ve amatör duruyor. Önceki Manu çakması bir şeydi ama yine iyiydi şimdikine göre.
 
Daha önceki radyo berbattı. Daha profesyonel işlemeli. 2 müzik sonra gs marsı sonra gene 2 müzik seklinde olmaz bu işler. Özgür Aslan ın radyo yayını daha iyiydi mesela.

amma velakin sesimizde bir yere kadar gidiyor bizim.
 
Üst Alt