Galatasaray "Resmi Danışman" Kadrolarını İptal Etti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray "Resmi Danışman" Kadrolarını İptal Etti!


175213_5270269.jpg


Galatasaray Yönetimi, aldığı karar çerçevesinde tüm kurum ve kuruluşlarındaki "Resmi Danışman" kadrolarını iptal ettiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi, aldığı karar çerçevesinde tüm kurum ve kuruluşlarındaki "Resmi Danışman" kadrolarını iptal etmiştir. Galatasaray Yönetimi, gerek gördüğü durumlarda Galatasaray Camiası'nın değerli mensuplarının destek ve görüşlerine başvuracaktır" denildi.​

GSCimbom Portal
 
Tursuyu temelli siliyor baskan. Guzel/dogru adim. Zaten danismanlarin 99% ya Ozbeklerin adamiydi yada indiregandi yaparak kulubu soyup sogana cevirenlerdir herhalde
 
Son düzenleme:
acaba kaç kişi danışman adı altında ne kadar maaş alıyorlardı ? asıl bunun açıklanması lazım. sonra neden batıyoruz diye konuşup duruyoruz.
 
tüh be

vakıflar genel müdürlüğünde çalışıyorum, maç sonrası o bölgede hangi hamama gidebileceklerini söylüyordum, hepi topu 25 bin tl ye

neden göz diktiğiniz ekmeğime,ayıp ya
 
muhtemelen ücret aliyorlar gibi gösterip paralari kendi ceplerine indirdiler, %10 filan komisyon niyetine güya para verdikleri adamlara gitmistir
 
Hayali isci bile calistirmislardir veya es dost hersey beklenir dursun hirsizindan

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Kısaca kulüp Dursun tarafından danışman sıfatı ile görevlendirilen ve bir boka yaramayan ama ayda yüzbinlerce lira ödeme yapılan sülükleri kapının önüne koymuş.
 
Ne danisiyorlarmis? Kim bilir ne kadar para kaydirdilar o alana. Dursun kardeşler külüpten paraları cebe indirip, sonrasinda kefil oldum, para verdim diye ortalarda dolaşıyorlarmis.
İyi iş Vala.


GSCimbom Mobile App
 
Yanlış bilmiyorsa pozisyon kapatışlarında tazminat ödemiyorsunuz fakat yine davalık olabiliriz tabii bu çıkarılan kişiler tarafından
 
Ne danisiyorlarmis? Kim bilir ne kadar para kaydirdilar o alana. Dursun kardeşler külüpten paraları cebe indirip, sonrasinda kefil oldum, para verdim diye ortalarda dolaşıyorlarmis.
İyi iş Vala.


GSCimbom Mobile App
Adam bu sekilde caldi parayi geri akliyor. Galatasaraya borc verdim diye. Bence iyi bir denetleme yapilsa mutlaka bir acik bulunacaktir.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Bu danışman işi ünal aysal döneminden beri var. Hatta o dönem ünlü bir ismin danışmanlık adı altında kulüpten 500 bin tl maaş aldığı ortaya çıkmıştı. Bir kişiye verilen para bu, düşünün kimbilir kaç kişiye bu yolla milyonlarca tl para aktarıldı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Ulan inanılmaz bir olay ya. Ali Sami Yen'in kemikleri sızlıyordur eminim. Galatasaray Lisesinde oku, okulun seni bugünlere getirsin. Sen günü gelince Galatasaray kulübünü soy, haksız kazanç elde et. Hainlik yap. Yatacak yeriniz yok yatacak yeriniz Dursun ve Dursun türevleri.
 
Üst Alt