Galatasaray Resti Çekti! 'Kabul Etmeyen Gider' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Resti Çekti! 'Kabul Etmeyen Gider'


5043950.jpg


[h=4]“Ya yeni sözleşme yaparız, ya da gideriz” diyen ikiliye “Siz bilirsiniz” cevabı verildi. Dzemaili 2.1, Chedjou da 2.2 milyon Euro getirirse istediği takıma imza atabilecek. Belirlenen bu miktarlar, iki oyuncunun sarı kırmızılı forma altında bu sezon alacağı ücretler.[/h]
Galatasaray
’da sözleşmelerinin uzatılmasını isteyen Dzemaili ve Chedjou’ya, yönetimden olumsuz yanıt geldi. “Ya sözleşmemi uzatın ya da gideyim” diyen Dzemaili’nin restine yönetim de rest çekerken, Chedjou da aynı tavırla karşılaştı.

Genoa forması ile geçirdiği başarılı sezonun ardından, EURO 2016’da İsviçre Milli Takımı ile de ortaya koyduğu iyi futbolla göz kamaştıran Dzemaili, başta İtalya Ligi olmak üzere Amerika MLS Kulüpleri’nden de teklif almıştı.

Dzemaili, bu çıkış dönemini ‘paraya’ çevirmek istedi. Gözler ise bu durumda mecburen yönetime çevrildi.

RiEKERiNK iLE DE GÖRÜŞÜLDÜ

GALATASARAY’ın da kendisini kadroda tutmak istediğinin farkında olan Dzemaili, bu başarılı ve reytingi yüksek dönemini uzun süreli kontrata çevirmek için hamle yaptı.

Özellikle Bologna ve Genoa’nın teklifleri üzerine Dzemaili’nin menajeri Galatasaray’dan 3 yıllık kontrat talep etti ve “Ya sözleşmeyi uzatın ya da teklifleri değerlendirelim” dedi.

Sarı kırmızılı yönetim de Riekerink ile görüşüldükten sonra Dzemaili’ye yanıt verdi. Galatasaray, Dzemaili ve yeni sözleşme isteyen Chedjou’nun kontratlarını uzatmama kararı aldı.

KARAR iKiLiYE BiLDiRiLDi

İKİ futbolcuya da menajerlerine de sezon sonuna kadar kontratlarının yenilenmeyeceği bildirildi. “Ya uzatın yada gideyim” mesajı veren Dzemaili’ye ise 2016-17 sezonunda alacağı 2.1 milyon Euro’yu getirmesi halinde istediği kulübe gidebileceği söylendi. Dzemaili için belirlenen bonservis bedeli de bu oyuncuya kalması halinde ödeyeceği 2.1 milyon Euro...

Chedjou da sözleşmesi uzatılmadığı için ayrılmak isterse bonservis bedeli 2016-17 sezonunda alacağı 2.2 milyon Euro olacak.

HÜRRİYET


 
ikiside gitmeli. lucas'ın yedeği olarak akpa, chedjou'nun yerinede polanya'lı pazdan alınmalı.

denayer'de gelirse takım savunmamız beton olur. otomatikmen şampiyon oluruz.
 
Chedjou için 3 milyonlukmarsilya teklifini reddetmiştik yanılmıyosam. Yani chedjou 2 ye 3 e gider..Dzemaili ancak bonservissiz gider ben onada razıyım..Çünkü adam bu sene yatar seneyede çeker gider bizden aldığı 2.1 milyon yanına kar kalır
 
Ikisi de kötü futbolcu ve futbol turnusolü isimler.

Umut-1.85
Chedjou-2.2
Dzemaili-2.1
Tarik-1.6
Donk-1.5
Olcan-1.8

Alıyor inanılır gibi değil. Bunlardan bir tek Chedjou o da en fazla 1 Milyon seviyesinde topçu.

11 Milyon Euro çöpe gidiyor resmen.

Gönder bunları

Lucas Leiva-2.5
Valencia-2.25
Y.Santrafor-3 Milyon Euro (Yildiz)

Yap takım hem siskinlikten kurtulur hen de 3 Milyon Euro kâra geçer.
 
umut sabri olcan tarık eray gibi adamlara böyle rest çekmezsiniz.
bunların ne günahı var ?
10 senelik sözleşme yapın .
 
Yine bunların biraz piyasası var o yüzden bunu diyebiliyoruz. Umut,Donk,Sabri,Tarık bunların piyasası var mı ki böyle bir teklif sunalım?
 
Türkiye'den başka bir transfer daha yaparsak eğer Chedjou ve Dzemaili'yi de üste veririz, üstüne maaşlarını da öderiz. Nasılsa alıştık artık.
 
Üst Alt