Galatasaray, Rotayı Lombaerts'e Kırdı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Rotayı Lombaerts'e Kırdı!


lombaerts.jpg

Vitor Hugo'nun transferi için Palmeiras'la anlaşamayan Galatasaray rotasını Rusya'ya çevirdi.

Yüksek bonservis ücretinde direten Palmeiras'ı indirime ikna edemeyen Galatasaray, Vitor Hugo pahalı gelince alternatiflere yöneldi. Sarı-Kırmızılılar, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Zenit Petersburg'da forma giyen 31 yaşındaki Belçikalı futbolcu için harekete geçti.

LUCESCU ONAY VERDİ

Lombaerts için ilk görüşme Zenit Petersburg Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile yapıldı. Rumen hoca, bu futbolcuyu yeni sezonda kullanmayacağını söyleyerek Galatasaray'a yeşil ışık yaktı. Galatasaray şimdi ise tecrübeli futbolcuyla anlaşma yolunu arıyor. 1.88 boyundaki solak stoper, 2007 yılından bu yana Zenit formasını giyiyor.

Gamaspor
 
Lucescu sinekten yağ çıkaran bir hoca.Az biraz yararı dokunacak her adamı kadroda tutup,maksimum faydayı alır.Bu adamı ıskartaya çıkardıysa hayır gelmez.
 
Belcika milli takiminda begenilen bi oyuncu ama zenit te kadroya giremiyor son dönemde

Sakatlik gecmisi var
 
Bizimkiler oyuncu alırken yılda 20 maç altı oynayan oyunculara bakıyor heralde.Buda 5 maç oynayıp sezonu kapatan cinsten.
 
Aliyorsaniz alin artik yabanci stoperi milleti oyalamayin. Ama hedefleri belli son güne kadar göstermelik yabanci stoperin pesinde kosup son gün ahmeti getirmek bence sözlesme bile imzalanmistir cavcav ile komisyon payinda anlasmislardir bile

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ama sol stoper yani Semih-Lombaerts olur gelirse bence paraya kıyıp Vida-Hakan tandemi kurulmalı.
 
Üst Alt