Galatasaray Sözleşmeyi Gönderdi, Gomis'i Bekliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Sözleşmeyi Gönderdi, Gomis'i Bekliyor!


gomis-75747.jpg


Galatasaray, Fransız golcü Gomis'in kendisine gönderilen sözleşmeyi imzalamasını bekliyor. Başarı bonuslarıyla ilgili kalan küçük pürüzler aşıldıktan sonra yıldız futbolcu İstanbul’a uçacak.

Galatasaray, Maicon'da mutlu sona ulaştıktan sonra şimdi Bafetimbi Gomis'i bekliyor. Swansea kulübüyle 2.5 milyon Euro karşılığı anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, futbolcu ve menajerinden de iyi haberi bekliyor. Futbolcu cephesi, sözleşmeye başarı bonusları ekletmek amacında. Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluk, gol krallığı gibi ek maddelerin kontrata ekleneceği öğrenildi. Bu konudaki çalışmaları yakından izleyen Galatasaray, bu ufak pürüzü aştıktan sonra anlaşmayıresmen duyuracak. Gomis, kısa süre önce Galatasaray taraftarlarının fotoğraflarını paylaşmış ve “Beni bekleyin” yazmıştı.

3 YIL RÖTARLI İMZA

Öte yandan, eski başkanlardan Ünal Aysal'ın eski danışmanı Bülent Tulun, 2014'te Gomis ile anlaştığını açıkladı. NTV Spor'a konuşan Tulun, “O dönem Gomis'le anlaşıp teknik patron Prandelli'ye sunduk. Prandelli, Gomis'i değil Pandev'i istedi” diye konuştu. Daha sonra transfer edilen Makedon forvet, Galatasaray'da 17 maçta forma giyip 7 gol atmasına rağmen başarısız olup ayrılmıştı.

AMKSPOR
 
Üst Alt