GSC Haber - Galatasaray Spor Kulübü ve Sci-Mx Nutrition'dan İşbirliği | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Galatasaray Spor Kulübü ve Sci-Mx Nutrition'dan İşbirliği


3429352362e24b29915a503b0836b048.jpeg

Galatasaray Spor Kulübü, İngiltere’nin 1 numaralı Sporcu Gıdaları Markası Sci-Mx Nutrition ile işbirliğine gitti.

Türkiye’de Sporcu Gıdaları pazarına 1 yıl önce giren İngiltere’nin 1 numaralı markası Sci-Mx Nutrition, Galatasaray Spor Kulübü’nün Sporcu Gıdaları resmi tedarikçisi oldu.

Başarıları ile dünyanın önde gelen kulüpleri arasında olan Galatasaray Spor Kulübü ile dünya çapında 35 farklı ülkede güvenle tercih edilen Sci-Mx Nutrition yaptığı anlaşma ile güçlerini birleştirdi.

Avrupa’da çeşitli spor dallarında birçok spor kulübüne sponsorluk yapan Sci-Mx Nutrition, sponsorluk kapsamında, Galatasaray Spor Kulübü’nün faaliyet gösterdiği tüm branşlarda sporcu gıdaları tedariği sağlayacak. Sci-Mx Nutrition ürünleri Iso 9001, GMP ve IFS gibi önemli kalite standartlarında üretim yapmakta ve WADA (Dünya Anti Doping Ajansı) tarafından yasaklı hiçbir etken madde içermemektedir.

Galatasaray Spor Kulübü ile Sci-Mx Nutrition arasındaki sponsorluk anlaşmasının detayları, önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşılacak.

Galatasaray.org
 
aysal yapsa uzun uzadıya analizler yapılırdı
giresunlu köylü çocuğu dursun özbek yapınca ıhhh o da neymiş diye bakar durursunuz
 
Üst Alt