Galatasaray, Tahkim'e Gidiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Tahkim'e Gidiyor!


010133_3.png

Galatasaray'da Sofiane Feghouli'nin Trabzonspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alması yönetimi harekete geçirdi. Sarı kırmızılı yönetim, Tahkim Kurulu'na başvurarak karara itiraz edecek.


Yöneticiler, "Trabzonsporlu Olcay Şahan'a 3 maç verip Feghouli'ye de 3 maç verilmesi haksızlık. Feghouli'nin hareketinin aynı oranda değerlendirilmesini uygun bulmuyoruz. Tahkim'e itiraz edeceğiz, konuyla alakalı tüm haklarımızı sonuna kadar kullanacağız" şeklinde konuştular.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de yakın zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşerek hakem kararları ve kurulların yapısı hakkında düşüncelerini iletmesi bekleniyor.

NTV Spor

GSCimbom Portal
 
Babel'in 1 maça düştüğü yerde Feghouli'ye 3 maç harbiden manyaklık.Eğer yönetimde biraz adamlık varsa bu cezaya itiraz eder ve 1 maça düşürtür.
 
Caner in cezası nın pfdk tarafından milat olarak kabul edileceği hissiyatına kapıldım sanki bundan sonra böyle der gibi bir cezaydı ben malesef bir indirim beklemiyorum.
 
Cezaya itiraz ederler 4 maça çıkar.Maiconda ceza yer video görüntülerinden.Bu beceriksiz yönetim hiç bir halta yaramaz boşuna itiraz etmesinler hiç.
 
Üst Alt