Galatasaray Taraftarı Arda Turan ile Karşılaştı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
fft16_mf10760977.jpeg

Taraftarlarımız, Konyaspor deplasmanından dönen Başakşehirli futbolcu Arda Turan’a İstanbul Atatürk Havalimanı’nda tepki gösterdi.

Sivasspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan takımımıza moral için gece geç saatlerde Havalimanı’na giden taraftarlarımız, bu sırada Konyaspor deplasmanından dönen Başakşehir kafilesiyle karşılaştı. Arda Turan’ı ihmal etmedi ve uzun süre küfürlü tezahüratta bulundu. Arda ise tepkilere karşı gülerek yoluna devam etti.

 
IBB macinda cok büyük protesto olacak buna.

Umarim taraftarimiz gaza gelip abartmaz cünkü IBB sonrasi Arena daki mac Besiktas maci. O mactan önce küfür yüzünden ceza yememeliyiz kesinlikle.
 
Baya gereksiz olmus. Kendini önemli zannetmistir yine. Bu taraftar zaten istemiyodu gelmemesini, adamin baska takimda oynamasi simdi bizi niye rahatsiz ediyor?
 
Adamın anasını ne diye karıştırırlar hiç bir zaman anlamıyorum bunu. Bırakın hiç protesto etmeyin hatta, bu ilgi hastası zaten protesto edilmesini istiyor.
 
bukadar adamliktan bahseden birini adam yerine koymucan yokmus gibi davranican ki kendini bi b.k sanmasin istenmiyodu zaten gereksiz tepki
 
Ya arkadaş bizden ırak Allah'ına yakın olsun. Galatasaray'a gelemedi işte bitti gitti. Bu saatten sonra da gelemez zaten. Ne diye muhatap alınıp küfür edilir anlamam. Hadi Fener'e falan gider anlarım da bu ne şimdi? Hiç gerek yok bu tarz mevzulara.
 
Aslinda bence de en güzel tepki hic bir tepki vermemek Ardayi YOK SAYMAK olur.

En cok bu zoruna gidecektir o primci attention whore herifin.
 
Üst Alt