Galatasaray, Taraftarına Açılıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Taraftarına Açılıyor!


galatasaray-haber-logo.jpg

Galatasaray, taraftarına açılıyor. Sarı kırmızılı kulüpte yeni tüzükle beraber birçok radikal değişiklik öne çıkarken, üyelik konusundaki zorluklar da kalkıyor.


Galatasaray'da tabular yıkılıyor. Yeni tüzükle birlikte, Lise dışından da üyelikler mümkün hale gelecek. Revize edilecek sistemle beraber, Galatasaray taraftarına kapılarını açacak.

Galatasaray üyelik sistemi yeni tüzükle beraber değişiyor. Divan Başkanlığı tarafından görevlendirilen 6 kişilik komisyonun hazırladığı ve yönetim kuruluna sunduğu yeni tüzüğe göre, lise dışından üye alabilmenin önündeki zorluklar ortadan kalkıyor.

Eski sistemde Galatasaray Lisesi dışından en fazla senede 50 kişi üye olabilirken, yeni tüzükle bu sayı 600'e kadar çıkabilecek. Galatasaray'ın yıllık 250 kişilik üye kontenjanının önemli bir bölümünü lise mezunları, üye yakınları, başkan kontenjanı ve eski sporcular oluşturuyor.

Dışarıdan ise en fazla 50 civarında üye alınabiliyor. Yeni tüzükle birlikte toplam üye sayısının yüzde 5'i kadar yani 600 kişilik bir kontenjan, dışarıdan üye olacaklara açılacak.

10 bin lira vererek üye olan bu grup, kulübe 6 milyon lira gelir getirecek. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, kendilerine sunulan raporları değerlendirdikten sonra tüzük kongresi yapacak.

TRT Spor

Galatasaray, Taraftarına Açılıyor!
 
600 mü? birakin kim üye olmak istiyorsa olsun sinirsiz bir sekilde. tabi belirli sartlar ile bundan faydalanan kisiler misal ancak 5 veya 10 yil sonra secimlere katilip oy verebilir gibi kisitlamalar koyulmali. Bence bu sekilde 100bin yeni üye hayal degil. ve bunun geliri korkunc olur her kisiden 10bin lira alsan.
 
Zaten giderek Fenerleştiğimiz endişesini taşıyorum bir süredir, iyice Fenerleştirecekler bizi, parayı basan kıro müteahhitin başkan adayı olabileceği bir kulüp haline gelmeyiz umarım.. Galatasaray bugünlere o beğenilmeyen liseli kadrosuyla ve önüne gelenin parayı basıp kulübe üye olamaması sayesinde geldi bence, geriden gelip Fener'i o ekipler sayesinde geçtik biz. Önüne gelen kulübe üye olamayıversin bence, Aziz Yildirim, Ali Şen gibi adamlar üye olamasın Galatasaray'a, gitsinler Fenere olsunlar, kulüp özel bir kulüptü öyle kalsın.
 
Son düzenleme:
Adam 10 bin verecek sonrada oy vermek için 3-5 yıl bekleyecek. Var mı böyle salak adamlar hele Galatasaray da. Fenerin malları bile daha düşük ücretle kabul edilmesine ragmen 10000 rakamına ulaşamadılar.
 
Son düzenleme:
bir senede max 600 kişi alabilmek nedir! külüp batıyor, millet üyelik parası veriyor bu süperbeyinler istemiyor!!!! lan akıllı olun biraz.
 
Adam 10 bin verecek sonrada oy vermek için 3-5 yıl bekleyecek. Var mı böyle salak adamlar hele Galatasaray da. Fenerin malları bile daha düşük ücretle kabul edilmesine ragmen 10000 rakamına ulaşamadılar.

Iste ana sorun burda, liseliler korkuyor disardan her gelen eger hemen oy verme hakki olursa, kendilerinin bir agirli kalmiyacak. onun icin dedim üye sayisi olmasin herkese acilsin ama belirli bir yil sonra oy verebilsin diye. yoksa dinozorlar ölsem bunu kabul etmez.
 
O 600 kişi taraftardan olmayacak.
Genel kurul yapıldığı zaman istendiğinde el kaldırıp indirecekler olacak.

Yine yalan haber ve taraftarı kandırmaya devam ediyorlar.

DURSUN İSTİFA!
 
Üst Alt