Galatasaray Taraftarından Derbiye Özel Koreografi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Taraftarından Derbiye Özel Koreografi!


galatasaray-taraftar-29-09.jpg

Galatasaraylı taraftarlar, Beşiktaş ile oynanacak derbide TT Arena’yı dolduracak. Sarı-kırmızılı taraftarların derbiye özel koreografi yapması da bekleniyor.

Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında yarın TT Arena'da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Zirveye ortak olması açısından çok önem taşıyan bu maçta sarı-kırmızılıların taraftarlarına büyük ihtiyacı olacak. Derbide TT Arenanın dolu olması bekleniyor. Galatasaray, bu sezon evinde 10 karşılaşmaya çıktı.

Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 7 galibiyet alırken, 3 kez de mağlup oldu. Söz konusu karşılaşmalarda sarı-kırmızılı taraftarlar 19 bin 275 ortalama ile TT Arena'yı doldurdu. Seyirci ortalamasında Galatasaray; Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ardından 3. sırada bulunuyor.

Sarı-kırmızılı taraftarların derbiye özel koreografi de yapacağı öğrenildi. Koreografinin içeriğinin ise takımların yıldızlarına yönelik olacağı ifade edildi.

AMK Spor
 
YÖNETİM İSTİFA diye özel bir koreografi yapacaklarına yaptıklarına bakın.

Dursun hepsine erzak yardımı yapıyordur ne olacak?

Yönetim yalakası kesim hiç bir zaman Galatasaray taraftarı olmamıştır.

Haberi düzeltin;

Polarcı kesim diyin, yalaka kesim diyin, onursuz kesim diyin ama bu kesime Galatasaray'lı demeyin. Dursun'un yağlı cildini yalayanlar Galatasaray'lı olamazlar.
 
sucuk diyenler
gelin lan tribüne
diyin orada da sucuk verecem diyin

hadi bekliyorum

heyya heyya
bekliyorum bekliyorum
eğer 30 saniyeden fazla istifa sesleri duyulacaksa desteklerim ama öyle en büyük taraftar grubuyuz, organizeyiz, kale arkasını komple dolduruyoruz diyip istifa sesleri otuz saniye duyulunca böyle hodri meydan boş kalıyor
 
Üst Alt