galatasaray tarihinin en iyi 11'i? - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
--------------------muslera-----------------
Mariano----popescu---bülent-----???
------------------------melo-------------------
---------sneijder----------hagi-------------
Keita----------drogba-----------Ribery(onyekuru)
 
Evet herkesten en çok beğendiği ya da en iyi gördüğü oyunculardan oluşan ilk 11'i kurmasını bekliyoruz. Ben başlayayım :

Taktik (4-2-3-1)

Taffarel

Eboue
Popescu
Song
Ergün Penbe

Melo
Emre B.

Keita
Hagi
Ribery

Drogba

Sadece sağ bek konusunda emin olamadım ve Okan Buruk'un iyi dönemleri şu kadroya girerdi ama koyacak yer bulamadım, Keita yerine olurdu gerçi.

Takımın en iyi yeri Melo - Emre ikilisi :asd:
Hepsi 25 28 yes araliginda olsa UCL'de her sezon son 4 adayi olur. Bir de suanda o kadroya Drogba yerine Falcao'yu isterim.
 
Galatasaray tarihi yazmam için izlemiş olmam.lazim. ben kendi bildiğim izlediğim oyunculara göre kadro oluşturayim.

Taffarel
Ujfaulusi-Popescu-Bulent Korkmaz
A.Kader Keita - Melo - Tugay Kerimoglu - Adrian İlie (?)
George Hagi
Hakan Şükür - Mario Jardel
 
Drogba - Eboue - Melo falan tarihin en iyi 11'ine giremez yapmayın arkadaşlar ya.. Kariyer ayrı performans faktörü ayrıdır ve bir ton kişi yazmış ki bu isimleri.. En kariyerli 11 desen Drogba tartışılmasız yazılacak adamdır ama süper ligde attığı gol sayısı belli..CL'de iş yaptı eyvallah ama Jardel'de yaptı abi o işleri + lig performansı daha iyiydi ( Bütün takım alehinde çalışmasına rağmen ).. Eğer sen o mevkiye bir adam yazıyorsan 30 gol barajını birkaç sezon üst üste geçen bir adam olacak + Avrupa Kupaları + Lig performansı deyince yazacağın adam tartışılmasız Hakan Şükür'dür...Eboue'yi zaten saymıyorum..Sağ bek deyince bana göre Fatih Akyel'dir..Avrupa kupası + lig maçında fırtına gibi esmişti adam.. Kanatlar hariç orta saha deyince Uefa şampiyonu kadronun içine kimse giremez bence.. Sol kanat olarak Ribery ( İstatistik olarak Hasan Şaş kadar katkı vermedi ama hemen keşfedilip kaçırıldı ) sağ kanat olarak ise Keita'dır..


Tabiki Metin Oktay'ı görmedik ki bilmiyoruz.. Rahmetlinin tekniği efsaneymiş ama futbolun eski zamanlarında oynamış bir efsane..
 
Turgay Şeren

Nihat Bektik - Popescu-Ujfalusi(Cüneyt-Bülent) - Alex Telles

Tugay

Ribery - Hagi-Bruma

Drogba- Metin Baba
 
Üst Alt