Galatasaray, Telles'in Satışından 21 Milyon TL Kazanacak | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Telles'in Satışından 21 Milyon TL Kazanacak


La Liga takımlarından Atletico Madrid, sezon sonunda Porto'dan Alex Telles'i transfer etmek için harekete geçti. Galatasaray ise İspanya'dan gelecek haberi bekliyor.


kralspor905.jpg


La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Porto forması giyen Galatasaray'ın eski sol beki Alex Telles transferini bitirmek için ısrarcı.
İspanyol AS gazetesinin haberine göre Atletico Madrid, Alex Telles için sezon sonunda Porto'ya 40 milyon euro teklifte bulunacak.

TELLES, ATLETİCO'NUN HEDEFİNDE

Atletico Madrid'de Lucas Hernandez'in sezon sonunda Bayern Münih'e gitmesi bekleniyor. Diğer sol bek Filipe Luis'in de sözleşmesi sona eriyor ve uzatılması düşünülmüyor. İspanyol ekibi, devre arasında da Jonny'i Wolves'a satmıştı. Atletico'nun sol bek transfer listesinin ilk sırasına Alex Telles'i alması, Galatasaray'ı da heyecanlandırıyor.

GALATASARAY PAY ALACAK

Alex Telles'i 6,5 milyon euroya Porto'ya satan Galatasaray, yıldız ismin satışından pay alacak. İki kulüp arasındaki anlaşmaya göre Galatasaray, Telles'in satışından elde edilecek karın %10'unu sahip olacak.
Porto, Galatasaray'dan 6.5 milyon euroya aldığı Telles'i 40 milyon euroya Atletico Madrid'e satarsa, 33.5 milyon euro kar elde etmiş olacak. Anlaşma gereği bu kârın yüzde 10'u Galatasaray'ın olacak. Bu durumda sarı-kırmızılı takımın kasasına 3.5 milyon euro (21 milyon TL) girecek.


Kralspor
 
Buda chelsea filan derken sürekli bi yerlere satılıyor daha görmedik bize hayrını.Sanmıyorum ya yine neyse.
 
Bu sene de gitmezse bu iş yaş yaşlanıyor giderek o paraları vermezler zaten beklenen patlamayı yapamadı şu ana kadar çoktan gitmesi lazımdı ...
 
Üst Alt