Galatasaray, Tete'ye Resmi Teklif Yaptı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Tete'ye Resmi Teklif Yaptı!


Yurt içinde ve yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayırdı. Bu oyuncunun boşluğunu bir an önce doldurmak isteyen sarı-kırmızılı kurmaylar Ajax'ta forma giyen 21 yaşındaki futbolcusu Kenny Tete'yi transfer listesine dahil etti.

Hollanda basınından De Telegraaf'a konuşan Tete'nin menajeri Raiola, yaptığı açıklama ile Galatasaray'dan resmi bir teklif aldıklarını ama bir çok takımın Tete ile ilgilendiğini söyledi.

Haberde Ajax'ın Tete için 3 milyon Euro bonservis ücreti artı bonuslar istediğini, Galatasaray'ın bu rakamı indirmek için kıran kırana bir pazarlığa giriştiğini yazdı.

Galatasaray biedt op Tete|Telesport| Telegraaf.nl
 
taz3.gif~c200
 
Gelsin işte bu.
Genç ve potensyal var.

Tudor bunu yarış atı gibi koşturur.

GSC App VIP Edition 1.0 ™
 
abi bari sen söyle.nasıl bakıyosun bu transfere ?olumlu mu?
Olumlu yonleri de var olumsuz yonleri de. Yasi genc, ve gelisime acik bir oyuncudur kendisi. Soyle 2.5 milyon euroya alabilsek o paraya daha iyi bir sagbek zor bulursun bu yasta. Defansif yonu cok iyi, son 5 yilin en iyi sagbek transferi olur bizim adimiza. Ofansif yonu ama vasat. Adam markaji iyi yapar, kolay kolay calim yemez ama ofansif bekler ile oynamak istersen hucum performansini begenmeyebiliriz.
 
Bin tane futbolcu ile ilgileniyoruz ya bu adamlar 10 tane futbolcu transfer edip bizi sasirtacak yada hergün medyaya satilik kalemlerine böyle haber yaptiriyorlar cabaliyoruz transfer icin dedirtmek icin
 
Böyle bir anda ortaya atılıp hemen ilerleyen haberlerde genelde transferler gerçekleşiyor

Ne diyelim inşallah olur bu transfer
 
Üst Alt