Galatasaray, Transferde Belhanda'ya Rakip Arayacak! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Transferde Belhanda'ya Rakip Arayacak!


galatasaray_transferde_belhandaya_rakip_arayacakMj.jpg

Tudor, Emrah Başsan'ın sezon başından bu yana devam eden etkisiz performansı sonrasında forvet arkası yani 10 numara pozisyonuna da alternatif bir oyuncunun ara transfer döneminde acilen alınmasını istedi.


Tudor, Belhanda ile forma rekabetine girip zaman zaman Faslı yıldızın yerine de oyuna sürebileceği düzeyde bir orta saha oyuncusuna ihtiyaçları olduğunu Sportif Direktör Cenk Ergün'e iletti.

Hırvat hoca, Emrah'ın forma rekabetine ortak olamadığını ve bu bölgeye transfer yapılmasının Belhanda'nın da performansını yukarıya taşımasında etkili olacağını dile getirdi.

Futbol Arena
 
Şunu alacağımıza keşke ben arfa yı alsaydık


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yetenek,iyi kötü tartışmıyorum.Saha içinde dünya umrunda değil tavrında takılması insanı çileden çıkartıyor.Mücadele edip kötü oynasa yine sesimiz çıkmayacak.Ve her maç en az bir defa attığı pas ile rakibi kontraya kaldırması enteresan.
 
Son düzenleme:
Ben de son dönemde Belhanda'yı eleştiriyorum ama şu an 6 gol, 9 asisti falan olsa bu kadar eleştiri olmazdı. Biraz daha hücuma dönük oynamalı, o kadar kasmasına gerek yok bizim ligde. Akhisar maçında attığı golün ne kadar basit olduğunu gördük.
 
Yerine takaslayacak oyuncu aramamız gerekirken gidip birde bu sorumsuza yedek arıyoruz.

kulübü batırmaya and içmişler

Gerçek Kaptan NANDO!
 
Yillikta 2 milyon euro verdik mi ne guzel olur degil mi. keyfine elindeki en iyi 10 numarayi gonderme dedik dimi 4 ay geriden geliyor beyinleri
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt