Galatasaray Tribünlerinde Latovlevici Olayı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Tribünlerinde Latovlevici Olayı


Galatasaray taraftarları arasında Iasmin Latovlevici kavgası çıktı. Sarı-kırmızılı taraftarlardan bazıları, etkisiz gördükleri Rumen sol beki ıslıklayarak protesto etti. Buna sinirlenen bazı taraftarlar ise, "Islıklayan taraftar defolsun gitsin" diye bağırdı.
[FONT=&quot]Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor 66.dakikada Latovlevici'nin ıslıklanması üzerine tribüne dönüp " Ne yapıyorsunuz" diyerek el kol hareketi yaptı. Tribünler Tudor'a da tepki gösterdi.[/FONT]
[FONT=&quot]Latovlevici'ye olan tepkiler ikinci yarıda doruğa çıktı. Başakşehir maçındaki etkisiz futboluyla elelştirlerin merkezine alınan tecrübeli futbolcu, Aytemiz Alanyaspormücadelesinin ikinci devreside top ayağına her geldiğinde ıslıklandı.[/FONT]
[FONT=&quot]OYUNDAN ÇIKARDI[/FONT]
[FONT=&quot]Tudor, tribünlerle Latovlevici yüzünden tartıştıktan 4 dakika sonra Linnes'i oyuna aldı. Bir grup Latovlevici'yi alkışlarken tribünlerin bir kısmı Romen sol beki ıslıkladı. Tribünler daha sonra Linnes diye bağırdı[/FONT]
[FONT=&quot] hürriyet.com

acayip hoşuma giden bi olay ulan bi lato sevdasına gibi linnes imizden olduk. tudor hani sen formayı hakedene veriyodun at yalanı ...[/FONT]
 
Tudor'un günah kecisi.

Isliklanmasi gereken zat o basimizdaki manyak herif iken ihale bu adama kaldi. Sorun bunda degil bunun yetersiz oldugunu hala göremeyip inat edip oynatan da.

Bu isliklarin asil hedefi Tudor denen teknik direktör bozuntusuydu.
 
5-1'lik mağlubiyeti tek futbolcu üzerine yıkmayı doğru bulmuyorum. Latovleviciyi ıslıklamadım ıslıklanmasını da doğru bulmadım.

Şampiyonluk yolunda en avantajlı takımsın.
Kazanınca fark 6 oluyor.
1-0 gibi riskli bir skorla öndesin.

Sen gidip bir futbolcunu moral olarak oyundan düşürüp ötekileri de acaba ıslıklanır mıyım diye panik havasına sokuyorsun. Latovlevici zaten idareten alındı, devre arası Asamoah gelince bir daha Türkiye kupasında falan forma giyer. 3-5 maç idare etmek gerekirdi.
 
Helal olsun Taraftara, bu iş için Para alan Teknik Direktörün kaç maçtır göremediğini gördü ve hata düzeltilene kadar susmadı.

Bu ıslıklar Latovlevici için değildi, bu hatada inat eden Teknik Direktöre idi, kimse boşuna hedef şaşırtmasın.
 
Son düzenleme:
adam büyük ihtimal soyunma odasında ağlamıştır. Üzüldüm açıkçası. İkinci yarıda inanılmaz dağıldı adam. 32 yaşında zirveye çıktı ama kapasitesi yetersiz. Devre arası güzelce ayrılalım bence.
 
Taraftar manyamis

Oyuncuyu hataya zorlayacak raddede protestoyu kendilerine hak goruyorlar
Islikci simariklara tepki gosterenlere tesekkurlerimi sunarim
Tepkiyi 1-2 homurtu-islik karisiminda birakamayip delikanli olduklari icin ben cikacak dediysem cikacak kardesimcilige varip kendi dogrularini macin uzerine empoze etmeye calisan maholar lutfen maci evinizde takip edin
 
Yalnız o olay Linnes üzerinde aşırı baskı yaratıp ters tepebilirdi. Lato'yla beraber Tudor'u da ıslıklasalardı keşke.
 
Taraftar ciddi ikilemdeydi biz ıslıklıyoruz öndekiler ıslıklamıyor falan. Adam berbat oynuyordu hocanın da çıkaracağı yoktu.

Ağzına sıçılan Selçuk kıçını yırtarken bu adamın şeyi billuru yayıp bu kadar rahat oynamasına tepki göstermek gerekiyordu bir şekilde. Tabii maç 1-0 iken olması bir hataydı maçı koparsak neyse..

Asıl tepkiyi hakeden Tudor tabii.
 
Lato'ya ısınamadım, Tudor'u en çok eleştirenlerden biriyim oynattığı için ama taraftar kafayı yemiş maç 1-0 ve yapılan protesto sadece lato'yu etkilemez Gomis'e kadar herkesi etkiler. Adamın kapasitesi bu ayrıca bunu göklere çıkaranlar neye güvenerek çıkardılar ki alındığında, neyin protestosunu ediyorsunuz yani?

Asamoah'ı beklerken B planı hazırlamayan ve panikle Lato'yu alan yönetime ve bu adamın yedek sağ bekten bile kötü olduğunu göre göre oynatan Hırvat'ı protesto edin
 
Oyuncunun kapasitesi bu kadar. Onu doğrudan ıslıklamak hoş olmadı. Ama dinsizin hakkından imansız gelir derler ya, sen göremiyorsan o oyuncunun yetersizliğini, sana böyle gösterirler işte. Hadi haftaya oynat da kaybet bakalım neler oluyor. Lato adına üzüldüm tabi. Kariyerinin zirvesinde ve daha ilk sezonunda böyle ıslıklanmak oldukça üzmüştür onu.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Lato'ya ısınamadım, Tudor'u en çok eleştirenlerden biriyim oynattığı için ama taraftar kafayı yemiş maç 1-0 ve yapılan protesto sadece lato'yu etkilemez Gomis'e kadar herkesi etkiler. Adamın kapasitesi bu ayrıca bunu göklere çıkaranlar neye güvenerek çıkardılar ki alındığında, neyin protestosunu ediyorsunuz yani?

Asamoah'ı beklerken B planı hazırlamayan ve panikle Lato'yu alan yönetime ve bu adamın yedek sağ bekten bile kötü olduğunu göre göre oynatan Hırvat'ı protesto edin

+1 Futbolcular inanılmaz panik oldu ondan bayağı gol kaçırdık +Haydar'ın performansı.
 
Televizyon başında olsam ıslıklayanlara kızardım baya ama tribün ortamında değişik şeyler oldu bugün. Millet zaten haftalardır Tudor'a tepkili patlayacak yer arıyor Lato meselesinde bu maç da berbat oynayınca ufak ufak ıslıklamalarla başlayan tepki gittikçe büyüdü. Tepki Tudor'a idi ama Lato psikolojik açıdan çöktü maalesef.
 
Üst Alt