Galatasaray Tribünlerinde Provokasyon! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Tribünlerinde Provokasyon!


5235015.jpg


Akhisar maçından sonra başkan Özbek'in locasına para atanlarla, Florya'da protestoda bulunanlar aynı kişiler çıktı.

Galatasaray sahada rakiplerle, dışarıda da bir takım gruplarla uğraşmaya başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, taraftar görünümü altında bulunan bazı kişilerin “organize” bir çalışma içerisine girdiğini, yıpratma çabasında bulunduklarını tespit etti.

Akhisar Belediyespor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen 4-2 kazanan Galatasaray’da, karşılaşma kazanılmasına karşın Güney Tribünü’nde alt bölümde bulunan grup, başkan Dursun Özbek’in locasını hedef aldı. Bu kişilerin, galibiyet nedeniyle başkan Dursun Özbek ile başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin’in “çak” yapmasına sinirlendiği ve bu yüzden tepki gösterdikleri ifade edildi. Atılan bozuk paralardan biri, başkanın eşi Mesude Özbek’in kafasına gelmişti.

Yönetici Alper Narman’ın ise bu saldırı üzerine locaya gelerek bu bölümün altındaki taraftarları sakinleştirmeye çalıştığı belirtildi. Narman’ın, “Bu takım şu an lider. Galip gelinen bir maçtan sonra neden böyle bir tutum içindesiniz?” dediği öğrenildi.

Taraftar yönetmez

Konuyla ilgili araştırma yapan sarı-kırmızılı yönetim, ilginç bilgilere ulaştı. Buna göre, Beşiktaş maçından sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gidip protestoda bulunanlarla, Güney Alt Tribünü’nde başkanın locasına tacizde bulunanlar aynı isimler... Yöneticiler, maçın kazanılmasına rağmen yaşanan olayların perde arkasında organize bir çalışma olduğu sonucuna ulaştı.

Bu kişiler hakkında nasıl bir yaptırım olacağı ise Galatasaray Yönetimi tarafından belirlenecek. Bu taraftarların kombine kartlarının bloke edilmesi olasılığı güçlenirken, sarı-kırmızılı idareciler şunları söyledi:

“Galatasaray kazanmış olmasına rağmen bu olaylar yaşanıyorsa ortada ciddi bir organizasyon var. Galatasaray’ı ne taraftar ne de medya yönetiyor! Yönetimi isteyenler varsa, seçim zamanı ortaya çıkar ve göreve talip olurlar.”

Milliyet
 


Galatasaray’ı ne taraftar ne de medya yönetiyor! Yönetimi isteyenler varsa, seçim zamanı ortaya çıkar ve göreve talip olurlar.”




Kızarız, eleştiririz, dağıtırız, yıkarız... Bu ayrı. Ama alıntıladığım bu konuda adam tartışmasız bir şekilde haklı. Nerede muhalefet? Yok! Öyle ya da böyle, beğenirsin ya da beğenmezsin bir şekilde Galatasaray liderliğe oynadığında, biraz umut olduğunda böyle organizasyonlar oluyor, muhalif sesler yükseliyor, yönetime adaylar çıkıyor. 3 senedir yıprandık Dursun Özbek muhalifliği yapmaktan helak olduk. Kimse yoktu. Şimdi gelmişler ayak yapıyorlar. Galatasaray 11. sırada olmuş olsaydı da bu barbarlığı yapamazsın. İnsan gibi muhalif ol!​
 
Son düzenleme:
Ben de hep bunu soyluyorum , dursun secimi kazanacagi icin aday cikmiyor degil ki , tamamen sorumluluk almak isteyen , bu mali ve idari zorluklara
katlanmayi goze alan biri olmadigi icin dursun orada tek aday olarak oturuyor
 
Çok basit, aynı kişiler mi, maden biliniyor ise kim oldukları gideceksin savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın. Aynı zaman da taraftara hareket çektiği söylenen yöneticiyi uzaklaştıracaksın.

Bunları yaptıktan sonra bugüne kadar yaşatmış olduğu rezillikler için istifa edecek, bu kadar. Protestolar diner mi, bence hayır, dinmemeli çünkü bu yönetimden kurtulmak en üst hedef olmalı.

O bozuk para atanlar adam yaralamaktan bir yargılansalar belki akılları başlarına gelir.
 
Son düzenleme:
Üst Alt