Galatasaray ve Beşiktaş Dev Stoper İçin Karşı Karşıya! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray ve Beşiktaş Dev Stoper İçin Karşı Karşıya!


1901082.jpg

19 yaşında Sporting Lizbon'a transfer olan ve kısa sürede A takıma yükselen Merih Demiral'a Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'da talip oldu. Demiral aynı zaman Machester United'ın da radarında.


Fenerbahçe alt yapısında yetişen 1998 doğumlu Merih Demiral geçtiğimiz sezon sürpriz bir transfer ile Portekiz ekiplerinden Alcanenense’ye transfer olmuştu.

Merih Demiral kısa sürede Portekiz devlerinin dikkatini çekti ve Sporting Lizbon B takımına transfer oldu. Lizbon B takımında 20’ye yakın maça çıkan 1.92’lik stoper artık Sportig Lizbon A takımına yükseldi.

ŞENOL GÜNEŞ OLUMLU RAPOR VERDİ

Geçtiğimiz günlerde Machester United’ın da izlemeye aldığı genç futbolcu için Beşiktaş scout ekibi oyuncuyu Portekiz’de yakın takibe almıştı. Merih’in maçlarını izleyen ekip Şenol Güneş’e olumlu rapor verdi.

Beşiktaş transfer komitesi Şenol Güneş’in olumlu raporunun ardından Portekiz kulübüne Merih Demiral’ın şartlarını sordu. Siyah-beyazlı kulüp geleceğe yatırım için sezon sonunda genç oyuncunun transferini bitirmek istiyor.

GALATASARAY DA DEVREDE

Merih Demiral’ın kısa sürede yakaladığı çıkış Galatasaray’nda ilgisini çekmiş durumda. Oyuncuyu takibe alan sarı-kırmızılılar futbolcunun menajerini transfer şartlarını sordu.

Fanatik
 
Dev stoper? Alper bizi neden kandırıyorsun, konuya büyük umutlarla girmiştim oysa ki...

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yıldız sandım ya. Stoper bölgesine genç ve yerli alınmamalı bence. 26-30 yaş aralığında Avrupa'da iyi kötü piyasa yapmış adamlarla ilgilenmeliyiz.
 
Merih Demiral : "Galatasaray ve Beşiktaş'ın benle ilgilendiği kulağıma geldi. Önceliğim Avrupa ama Türkiye'ye de dönebilirim." (Ajansspor)
 
yerliyse alabiliriz, kriterimize uygun. yabancı yerine bunu avrupalı stoper diye bize yutturmaya çalışır dursun

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt