Galatasaray ve Turkcell'den İş Birliği! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray ve Turkcell'den İş Birliği!


6a4c7ef4d709413189ee6dd77cf69462.jpeg

Türkiye’nin köklü ve başarılı spor kulübü Galatasaray ile dünyanın ilk ve öncü dijital operatörü Turkcell arasında iş birliği anlaşmasına imza atılıyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün ve Galatasaray Spor Kulübü COO’su Ali Öğüdücü’ün katılımıyla gerçekleştirilecek basın toplantısı 12 Ocak 2018 Cuma günü saat 11:00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek.

Bu iş birliğini resmiyete dökecek imza törenine katılmak isteyen basın mensuplarının akreditasyon için 11 Ocak 2018 Perşembe günü saat 16:00’ya kadar gsmedia@galatasaray.org adresine mail atmaları rica olunur. Stat güvenlik protokolü sebebiyle akreditasyon zorunludur.

TARİH: 12 Ocak 2018 Cuma
YER: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Basın Toplantı Odası
PROGRAM:
10.00-11.00 Kayıt ve Karşılama (Kahvaltı)
11.00 Başlangıç
11.05 Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in konuşması
11.10 Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun konuşması
11.15 Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün’ün konuşması
11.20 Galatasaray COO’su Ali Öğüdücü’nün konuşması
11.25 Dursun Özbek ve Kaan Terzioğlu tarafından imzaların atılması
11.35 Fotoğraf Çekimi
11.40 Soru - Cevap
11.55 Bitiş
 
Spor Salonu imzası zannımca

Nevzat Dindar'a göre;

Mobil uygulamayı telefonuna yükleyecek olan sarı-kırmızılı taraftarlar kulüpleriyle ilgili her gelişmeden haberdar olacak. Hatta bilet satın alabilecek ya da kulübün diğer ürünlerinin siparişini bu uygulamadan verebilecek. Ayrıca taraftarlar dünyanın neresinde olursa olsun, Galatasaray’ın maçında atılan her golü telefonundan tekrarını izleyebilecek. Böylece bu uygulama sayesinde taraftarlar kulüpleriyle ilgili bütün gelişmelerden anında haberdar olabilecekler. İşin maddi kısmında ise Galatasaray’ın beklentisi büyük. Söz konusu aplikasyonu telefonlarına yükleyen taraftar sayısı 1 milyonu aşarsa sarı-kırmızılı kulübün bu işten 35 milyon lira kazanmasının söz konusu olacağı belirtiliyor. Başkan Dursun Özbek’in de beklentisinin çok daha fazla olduğu ve bu projeden yıllık 50 milyon lira kulübün kasasına girmesini planladığı belirtildi.
 
Seçim yaklaştıkça garip işbirlikleri çıkıyor ortaya. Anlaşılan siyasi kanat Dursun’un gitmesini istemiyor ki dışarıdan destek gelmeye başladı Dursuna


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Stadta mobil internet band genişliğini artırmaları lazım.

IPTVye bağlanıp pozisyon tekrarlarını izlemekte güçlük çekiyoruz.

Instagram'a foto paylaşımı yapamayıp kendini tribünden atan var.
 
Turkcell Pazarlama Müdürü İsmail Bütün: "Şampiyon pakette, Galatasaray marşları çalarken dinlet özelliği olacak, her golde 100MB hediye olacak, fizy uygulaması kullanılabilecek ve 500dk konuşma olacak. Ücreti ise 9TL olacak."
 
1 milyon kullanıcıya 35 m TL lik ücret verilecek emeğin karşılığı gibi görünmüyor. bu ücretleri normal sponsorlar karşılıksız sadece reklam amaçlı verebiliyor zaten.
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarı-kırmızılı camia için önemli bir gün olduğunu ifade ederek, "Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell ile bir yandan kulübümüze gelir kazandıracak, bir yandan da taraftarlarımızın hayatına değer katacak yepyeni bir dijital projeyi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi hedeflediğimiz dijitalleşmeye en kolay ve en hızlı şekilde eriştirecek güç kendilerinde fazlasıyla bulunuyor. Hayata geçirdiğimiz dijitalleşme projemizin ilk adımı olan dijital destek paketleriyle Galatasaray'a gönül verenler çok özel dijital hizmetler alabilecek. Şampiyonluk hedefimize adım adım ilerlediğimiz bugünlerde taraftarlarımızdan 'Sarı', 'Kırmızı' ve 'Şampiyon' paketlerinden birini alarak kulübümüze desteklerini bir kez daha göstermelerini bekliyoruz. Galatasarayımız için çok önemli anlaşmalardan birisi olan bu yeni projeyle hem kulübümüz hem de taraftarlarımız dijitalleşme anlamında çok büyük bir adım atmış olacak. Bu sayede hem kulübümüz hem de taraftarımız kazanacak. Böylesine güzel bir işbirliği için Turkcell'e ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
 
Simdi o 1 milyon işi paketi alanlarla mi yoksa herkese acik mi onemli kisim burasi. Aylik 9 liradan senede 108 milyon lira turkcell bizim uzerimizden kazanirken sen 35 kazanirsan orada dur derler isin özü. Umarim boyle degildir
 
Dursun,yine zararına iş yapmış gibi duruyor.
Turkcell'e bedavadan para kazandıracağız.

Aziz yıldırımin yandex projesine benziyor.
Koftide bir anlaşma.

Gün yüzü görme DURSUN!
 
Çalarken dinlet zımbırtısı paket satın alana otomatik ve zorunlu olarak yüklenecekse değil paketi 15 yıldır vazgeçemediğim Turkcell'i bile iptal ederim.

Bana göre dünyanın en ciddiyetsiz hareketi birini ararken "dıt dıt" sesi yerine herhangi bir melodinin çalması.
 
Son düzenleme:
Üst Alt