Galatasaray ve Workinton’dan İş Birliği | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray ve Workinton’dan İş Birliği


43c1e6f0b401481fb2bccfbaf9877157.jpeg

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nun ‘yaşayan stada’ dönüşmesi yolunda en büyük adım atılıyor! Galatarasay Spor Kulübü-Workinton ile iş birliği yaparak GS Workinton’u kuruyor.
Türk Telekom Stadyumu sadece maç günleri değil, yılın 365 günü çalışanların işlerini yürüttüğü, Sarı Kırmızılı renklere tutku ile bağlı olanların ofisi oluyor.
Bu önemli projenin imza töreni Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü (COO) ile Workinton CEO’su Pınar Massena’nın katılacağı basın toplantısıyla gerçekleşecek.
Daha sonra ise Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, GS Workinton’da siz değerli basın mensupları ile sohbet toplantısı düzenleyecek.
Galatasaray Spor Kulübü ile Workinton arasında yapılacak imza töreni ve sohbet toplantısında sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.
YER:
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
TARİH:
08 Ağustos 2017 Salı
PROGRAM:
10:00-11.00 Kayıt ve Karşılama (Kahvaltı)
11:00 Başlangıç
11:05 Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü (COO) ile Workinton CEO’su Pınar Massena’nın basın toplantısı.
11:30 GS Workinton alanında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile basın mensuplarının sohbet toplantısı.
İmza törenine katılmak isteyen basın mensuplarının akreditasyon için 7 Ağustos 2017 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar gsmedia@galatasaray.org’a mail atmaları rica olunur. Stat güvenlik protokolü sebebiyle akreditasyon zorunludur…
 
Üst Alt