Galatasaray Voleybol Takımları Transfer Haberleri - Sayfa 16 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Voleybol Takımları Transfer Haberleri


Burak Mert Galatasaray’da

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Galatasaray’da ilk hamle libero mevkiine geldi. Sarı Kırmızılılar son iki yıldır Arkas Spor forması giyen libero Burak Mert’le anlaşmaya vardı.
Burak Mert Kimdir?
“Burak Mert, 23 Ekim 1990 tarihinde Almanya’da doğdu. 2004 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un altyapısında voleybola başladı. 2008 yılında A takıma yükselen Burak, 2014 yılında da milli takıma seçildi. 2017 yılında Arkas Spor’la sözleşme imzalayan Milli libero,kulübüyle sezonu ikinci tamamlamış;kendisi de finallerin en iyi liberosu olmuştu.”
 
Güldeniz Önal Galatasaray’da
Vestel Venus Sultanlar Ligi 4.'sü Galatasaray 2017 sezonunda vedalaştığı Güldeniz Önal ile yeniden anlaştı.
2 sezondur Eczacıbaşı VitrA forması giyen Güldeniz Önal daha önce 2015-2016, 2016-2017 sezonlarında Galatasaray forması giymişti.
Güldeniz Önal kimdir?
25.03.1986 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Güldeniz Önal, voleybola 9 yaşında İzmir Yolspor’da başladı. Ardından İzmir Türk Telekom takımına geçen oyuncu 2003 yılında İlbank takımına transfer olarak Ankara’ya geçti. Bu takımda 7 sezon forma giyen başarılı smaçör, 2008-2009 sezonunu Türk Telekom’da geçirdi. Ertesi sezon VakıfBank’a transfer olan 1,82 cm boyundaki oyuncu, VakıfBank 6 sezon geçirdi.
2005 yılından bu yana milli takımlarda da görev yapmaktadır. VakıfBank forması altında 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası, 2 Şampiyonlar Ligi, 2 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası Şampiyonlukları yaşamış, 2011 yılında Avrupa Şampiyonasında 3, 2011 Avrupa Liginde 2. olan ve 2012 yılında Londra Olimpiyat Oyunları Kıta Elemesinde 1. olan milli takım kadrolarında yer almıştır.
 
Can Ayvazoğlu ile yollar ayrıldı
Galatasaray'da libero Can Ayvazoğlu ile yollar ayrıldı.
Voleybola Galatasaray alt yapısında başlayan ve aralıklı da olsa 16 yıl sarı kırmızılı forma için mücadele eden Can Ayvazoğlu 2015 yılından beri sarı kırmızılı formayı giyiyordu.
Can Ayvazoğlu'nun henüz herhangi bir takımla anlaşmadığı gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.
1979 doğumlu 1.90 boyundaki oyuncu Galatasaray, Polis Akademisi, Fenerbahçe, SGK, Ziraat Bankası ve Halkbank takımlarında forma giydi.
 
Her sene bir sürü oyuncu alınır alınan kupa yok hala ya bayan voleybolu kapat bütün yatırımı erkeklere aktarın yada erkekleri kapatın bayanlara yatırım yapıp Avrupa da iddialı kadro kurun komple kapatın gitsin yada çöp oyuncu alacaksanız her iki takımada

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Bu sene için hiçbir şey yazılmamış olması kötü olmuş. Erkek takımımız çok iyi gidiyor. Smaçözlerimizin sakatlanması yüzünden bir iki hafta sorun çektik ama iyileştiler onlar da. Cev Kupası son 8'de ilk maçta Romen takımını 3-0 ile geçtik. Büyük ihtimalle çeyrek finale çıkarız. Bu hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacağız evimizde. Yenersek lideriz yeniden. Ve artık sakatlık veya bela olmazsa kimse durduramaz gibi ligde bizi. Avrupa'da da gidiyoruz ama bakalım artık.

Kadınlarda da sanırım beklenilenden daha iyiyiz. Fenerbahçe'yi evimizde yenmiştik ilk yarıdaki maçta 3-1. Şimdi Beşiktaş derbisi sonrasında Fenerbahçe derbisi var sonraki hafta deplasmanda. O maç zor geçebilir. Ama 2 yenilgi aldık şimdiye kadar ve bu iki yenilgi Vakıfbank ve Eczacıbaşı'ndan geldi. Onların da bütçeleri ile bizimkiler bir olmadığı için dünya yıldızları geliyor o iki takıma sürekli. O yüzden doğal yani onlara yenilmemiz. Basketbolda Anadolu Efes varsa burada da Vakıfbank ve Eczacıbaşı var maalesef.
 

Potansiyeline bakarsak birkaç sene içinde dünyada ilk 10 oyuncudan biri olacak muhtemelen. Tabi Vakıfbank düşünecek burasını bize kiralık verdiler.
Boskovic'i altyapıda 10 bin euro vermediğimiz için alamadığımız aklıma geliyor bu şubenin transfer haberlerini okurken. Eğer alsaydık voleybola ambargo kurmuştuk ayrıca Türk olacağı için milli takımın da birkaç Avrupa şampiyonluğu garantiydi.
 
Boskovic'i altyapıda 10 bin euro vermediğimiz için alamadığımız aklıma geliyor bu şubenin transfer haberlerini okurken. Eğer alsaydık voleybola ambargo kurmuştuk ayrıca Türk olacağı için milli takımın da birkaç Avrupa şampiyonluğu garantiydi.

Biz düzenli yatırım yapmadıkça hiçbir potansiyel bizde durmaz, Boskovic'i alsak 1-2 seneye yine Eczacı elimizden alırdı. Adis'te bizdeydi bak İtalya Liginde neler yapıyor şimdi. Önce oyuncuları ikna edecek yapıyı oluşturmak lazım yoksa her sezon sıfırdan kadro kurmaya devam.
 
Üst Alt