Galatasaray Yabancı Sermayeye Satılmalı mı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Yabancı Sermayeye Satılmalı mı?


Galatasaray Yabancı Sermayeye Satılmalı mı?

  • Evet

    Kullanılan: 16 69.6%
  • Hayır

    Kullanılan: 7 30.4%

  • Kullanılan toplam oy
    23
Önümüzde Paris Saint Germain, Monaco, Chelsea, Manchester City gibi örnekler var. Milan da bunlardan biri haline gelebilir güç anlamında.

Mevcut sistemde Galatasaray, Edirne'nin ötesinde başarı sağlayabilecek bir görüntü vermiyor. Avrupa'da başarının tek yolu, bence sermayeden geçiyor. Liselilerin elinde çürüyeceğine bu güzelim kulüp, en azından bir milyarderin elinde ihya olur diye düşünmekteyim.

Sizce Galatasaray'ın hisseleri, bu şekilde bir milyardere satılmalı mı ?
 
Önce bilmek istedigim bu prosedür nasil gerceklesiyor? Kim karar verebiliyor bu satilma olayina ve en önemlisi Galatasarayda kalan hisselerde satilirsa burdan elde edilen para kime gidiyor? Bütün hisseleri alan kisi dogal olarak da Borclari üstleniyor ve Galatasarayin ne malvarligi varsa onada konuyor öyle degilmi? A den Z ye kadar bilgi verecek bir bilgi sahibi varmi Galatasaray satilirsa nasil gerceklersi bu diye.

Sahsi fikrim eger böyle Dinozorlarin elinde Galatasaray oyuncak olacaksa Dursun gibi hirsizlar Galatasaray baskaini olup caldi paralar ile kendi Hotellerini kuruyorsa varsin satilsin.
 
Bu biraz riskli bir iş. Her sermaye alan takım iyi olmadı. Malaga,Anzhi ilk aklıma gelenler. Sonuçta kulübün sahibi oluyorlar ve taraftar,kongre etkili olmuyor.

Şirket gibi yönetiyor. Parası olması değil,futbolu bilmesi lazım. Aksi takdirde kulüp alt liglere bile düşebilir. Ülkemizde bunu ilk yapan Cem Uzan ile İstanbulspor olmuştu. Ne hale geldiğini gördük.
 
Kulübü satmayı düşünmek çok vahim bir tablo. Yabancı sermayeye satmadan,Avrupa da başarı elde edememek daha vahim. Hadi diyelim sattık. Alan şirketinde şimdi ki yönetimden daha kötü yönetmeyeceğinin garantisi yok.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kulübü satmayı düşünmek çok vahim bir tablo. Yabancı sermayeye satmadan,Avrupa da başarı elde edememek daha vahim. Hadi diyelim sattık. Alan şirketinde şimdi ki yönetimden daha kötü yönetmeyeceğinin garantisi yok.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha kötü yönetirse kendi parasi kaybolacak, Dursun kötü yönetirse Galatasarayin yani Taraftarin parasi gidecek bence fark burada
 
C4foCj8XAAAcjTt.jpg
 
Kesinlikle. Ben Ünal Aysal döneminden sonra senelerdir bunu söylüyordum. Sürekli iniş çıkış yaşamadan istikrarlı ve yurtdışında da başarılı olacak bir takım isteniyorsa %100 satılmalıdır. Tabii bu sağlam ve güvenilecek bir şahısa satılmalı.
 
Dünyada dursundan başka hangi ..... adam bu kulübü zarar ettirebilir ki. Taraftarı olmayan takımları Galatasarayla aynı örnekler içerisine almayın. 30 milyon sempatizanı, aktif 500-600.000 taraftarı olan, daha da önemlisi aktif olma potansiyeli sırf mevcut GK yapısı ve kulüp yapısı sebebiyle pasifte olan belki 1,5-2 milyon taraftarı olan kulübü kimse batıramaz. Farkında değilsiniz markanın büyüklüğünün, İstanbulspor, Malaga vs kim?
Açıkçası bu konuda eskiden sorsalardı Galatasaray batsın ama satılmasın derdim. Şimdi şu yapıyı çözdükçe satılsın diyorum. Çünkü olay belli. Herkes çıkar peşinde. Kulübün sahibi belli olursa kimse birşey çalamaz. Adam gibi çalışır.
 
Üst Alt