Galatasaray, Yaşadığı Maddi Kayıp Nedeniyle Fikstürün Düzeltilmesini İstedi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
0

Galatasaraylı yöneticiler TFF'ye ziyarette bulunarak, hafta içi iç sahada oynadıkları maçlar nedeniyle kulübün maddi kayba uğradığını belirtti.

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ve yönetim, TFF'ye ziyarette bulundu.

Hürriyet'in haberine göre yönetim, Bursaspor maçı ile birlikte hafta içinde oynadığı maç sayısı 5'e yükselecek olan ve şampiyonluk yarışında bulunan takımlar arasında hafta içinde en fazla maç yapan takım olacak olan Galatasaray, maddi kayba uğradığını belirtti.

Galatasaray yönetimi, şampiyonluk yarışında final haftalarına girilirken eşit rekabet ortamı için maçların bundan sonraki haftalarda Cuma ya da Pazartesi oynanmamasını talep etti.

Uğranılan kaybın maç başına en az 1 milyon TL olduğu belirtildi.



 
Ligin neredeyse tamamında liderdik ve en çok hafta içi maçını biz oynadık diğer rakiplerimize göre. Saçmalık resmen

Cumartesi-Pazar günleri ligin liderine yer açılamıyor mu ?
 
cumartesi oynayalım ligi nolcak zaten akhisar kupa maçına rotasyonlu çıkarız veya çıkmasak da olur sonraki maç karabüq


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
sen buna itiraz edersen tinerciler de itiraz eder. kuralar çekilip fikstür çıktığında basacaktın yaygarayı . tencereden köpük çıkmış sen kapağı aralamaya çalışıyorsun . geçeceksin o işleri.
 
Bu tablodan anlaşılacağı üzere en çok kollanan takım Fenerbahçe.Beşiktaş iticiliğinin ön plana çıkması bizim taraftarı bunlara sempati duymaya itti ama tablo ortada.Burun farkıyla bile olsa en çok kollanan takım bu şikeciler.Yarın Fenerbahçe ile yarışta tek kaldığımızda bu tablo daha net anlaşılacak.
 
Üst Alt