Galatasaray, Yeniden Men Cezası Alabilir! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Yeniden Men Cezası Alabilir!


9_hd1.jpg


FutbolArena
- son 2 yılda yaptığı transfer harcamaları ile maddi anlamda bütçeyi zorlayan Galatasaray yine bir avrupa kupalarından men cezası ile karşı karşıya.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray'ın bir türlü düzelemeyen mali yapısı yine UEFA'nın tehdidi altında. İçinde bulunduğumuz 2016-17 sezonunu UEFA Kriterleri'ne uyum gösterememesi nedeniyle, tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları'ndan men cezası ile karşı karşıya kalan Sarı Kırmızılı kulübün, yine Avrupa Kupaları'ndan men edilme riski içine girdiği ileri sürüldü.

Sarı kırmızılı kulübün 25 Mart'ta yapılacak olağan yıllık mali kongresi için üyelere gönderilen mali tablo kitabında, Galatasaray'ın mali yapısının yine UEFA'nın radarına takılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2017 yılı mali raporu verilerine göre; kulübe bağlı Sportif A.Ş'nin 2015 yılı konsolide zararı 57 milyon 460 bin TL. Sportif A.Ş.'nin 2016 yılı zararı ise anormal bir artış göstererek, 203 milyon 985 bin TL'ye yükseliyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl UEFA, Galatasaray'a öne sürdüğü yaptırımda 1+1 yıllık cezayı öngörmüş ve gidişata göre, artı bir yıllık cezayı uygulamaya alabileceğini de öne sürmüştü.

Galatasaray yönetimi iki sezondur transfer harcamalarında ciddi tasarruf yapıp, 44 kişilik futbolcu kadrosunu 27'ye düşürdü. Ancak kadrodaki yüksek döviz kurlu futbolcu sözleşmeleri güçlükle 65 milyon Euro civarına çekilebildi. Buna karşılık sarı kırmızılı kulübün sponsorluk ve tribün gelirleri büyük oranda azaldı. Son 4 sezonda Şampiyonlar Ligi'ne katılan Galatasaray, bu önemli gelirden de mahrum olunca, gelir gider tablosundaki açık daha da büyüdü.

Son bir yılda döviz kurunun büyük artış göstermesi Sportif A.Ş'nin zararını artırsa da, zararın sadece ülke ekonomisinin durumu ve kur artışı ile izah edilemeyeceği de ortada. Çünkü Galatasaray 2015 yılında forma satışından ilk kez 7 milyon kar etmesine karşılık, 2016 yılında ise taraftarın ilgi göstermemesi sonucunda 10 milyon TL zarar ettiği yine mali bilançoda dikkate çeken bir unsur olarak görülüyor.

Galatasaray Yeniden Men Cezası Alabilir!
 
Ihtimal dahilinde


bırak böyle bir durum olmasını

böyle bir durumun ihtimali bile varsa burda böyle rahat rahat yazmayacaksın ihtimal dahilinde diye

kulübe üyeydinya,toplanın 20-30 kişi verin veriştirin kürsüde

indirin bu yönetimi

adam olun

tavuklu pilava tamah etmeyin

bu heriflerin amacının gs değil arazileri peşkeş çekmek olduğunu hala anlayamadınızmı ulan siz

ne sportif başarı umurlarında,ne avrupaya gitmek

olan taraftara ve kulübün marka değerine oluyo

genel kurulda kurul başkanının bilmemne numaralı üye SİNAN BİLGİN söz sırası sizde dediğini duymazsam


burdan def olman için elimden geleni yapıcam
 
Olcan konusu problem yaratabilir.

Malum bizim salak, iş bilmez yonetim Olcan'ın sozlesmesini tek taraflı feshetmişti..

Yuklu bir tazminat ödenirse UEFA yı falan unutun, gitsin. :((((
 
ewt belli zaten basimiza bisey gelecegi cunku cok para harcadi bu mallarda
belki rivanin satisi gosterilerek bi deal yapilabilir
 
Üst Alt