Galatasaray Yenince Herkesin Ağlaması - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Yenince Herkesin Ağlaması


Be karakter yoksunu şerefsiz kuşlar.Gelip maç bitimi kavga çıkardınız oyuncularımız haftalarca oynayamadı,teknik direktör kaç hafta ceza aldı.Her iki maçtada hakem sayesinde götü kurtardınız.Utanmadan bi de hâlâ ağlıyorlar.Türkiye’de şikenin en büyük kanıtı 3-0’dan 4-3 olan fb antep maçıdır.O maçta Ömer Çatkıç’ın gol yemek için nasıl toplara elini bile uzatmadığınj herkes bilir.3 temmuz olayına girmiyorum bile.Yönetim çok sert bir şekilde açıklama yapıp rakip yönetici ve başkanlara da aynı şekilde haddini bildirmelidir.Bu tepkinin asıl amacı bu maç değil,Galatasaray divan kurulunda İmamoğlu’na verilen destekdir..Rıdvan ve tayfası bu yüzden ulumaktadır.
 
Evet son haftalarda rakiplerimizi resmen sahada çıldırıyor gerçekten merek ediyorum ne oluyor. Bu Başakşehir maçına bir hazırlıklık mı Galatasaray kollanıyor algısı ile bu hafta bizi doğrayacaklar mı! Bunlardan her türlü şerefsizlik beklenir.
 
Yani bunlara öyle bir giriyor ki ekşi olsun Twitter olsun net penaltı pozisyonlarına bile ağlıyorlar.1 maçta 2 penaltı olur mu diyeni bile var bu kadar at gözlüğü takmış bir toplulukla karşı karşıyayız.
 
Üst Alt