Galatasaray Yıllık Genel Kurulu | Canlı GS TV | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman Tanburacı gerçekten niyeti kötü, kalbi kötü birisiymiş. Ülkenin çoğunluğunu temsil ediyor şu an resmen. Rezalet.
 
Bunlar Galatasaraylı falan değil, bunların derdi başka. Kapattım konuşmayı, utanma yok bir şey yok, herkesin bildiği ortada olan konuları bile farklı yerlere çekip kendilerine pay çıkartıp egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. Bunca taraftarın ahını alıyorlar, hakkını yiyorlar. Yatacak yerleri yok.
Yönetilmemeyi adet edinmişler, yönetildiklerinde kuduruyolar. Şu yönetime hiç sıcak bakmıyordum ama bunlar konuştukça sonuna kadar desteğimi vereceğim.
 
Zamanında Samsun maçı vardı hatırlarsınız 3-1 almıştık, stat çıkışı turnikelerde Tanburacı ile karşılaştık Terimin hırslı, istekli oyuncu istiyorum diyor açıklamasına Melo'ya 3.9 veriyorsun tabi hırslı istekli olur tarzı konuşmuştu. Adamın büyük kini var yani 20 yıl geçse de geçmiyor.
 
Taraftarlar genellikle Ajax gibi olalım, niye 30 yaş üstü futbolculara yüksek maaş veriyoruz diyolar.Yeni yönetim gelmiş, yeni teknik ekip gelmiş 1 şampiyonluk kazanılmış diğeri için de yarıştayız.Ajax bu sistemi 5-6 yıldır üzerinde duruyo.Ekonomi olarak da iyi yönetilmeye başladık.Yönetim ve teknik ekibin hiçbir iş yapmadı demek nedir?Üyelik için bi sınırlandırma getirilmeli.Mali Genel Kurulu'nda köfte,kedi,kanka yok Marcao ve Emre Taşdemir'in kap açıklamasını niye gizlediniz, rakipler bile bu kadar bizle uğraşmıyo..
 
Abdürrahim Albayrak: "Emre Taşdemir, yıllık 3.5 M € kazananların karşısında küçük düşmesin diye sözleşme detaylarını KAP'a açıklamadık."
 
Abdürrahim Albayrak: "Emre Taşdemir, yıllık 3.5 M € kazananların karşısında küçük düşmesin diye sözleşme detaylarını KAP'a açıklamadık."
"küçük düşmesin diye" bu neyin nesi böyle ?

Allah rızası için Abdürrahim Albayrak bir daha kulüp yönetimi adına konuşma yapmasın. Kendisini severim sayarım ama konuştukça gözümde soğuyor iyice ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt