Galatasaray Yönetimindan Para Cezası Skandalı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Yönetimindan Para Cezası Skandalı!


65c99bfaa1a9425aa153e551872193e7.jpg

Tüm takıma para cezası veren Galatasaray yönetimini, bu kararını hemen işleme koymayacak.Yönetimi durduran asıl sebep ise, futbolcuların her ay borçsuzluk kağıdı imzalıyor olması...

Galatasaray yönetimi, tüm takıma verdiği para cezasını şu an hayata geçirmeyecek. Ligin kalan haftalarında oyuncuların performansını ve disiplin durumunu yakından inceleyecek sarı-kırmızılı yönetim, kötü sonuçların yaşanması ya da disiplinsiz tavırların görülmesi durumunda para cezasını uygulamaya koyacak.

Galatasaray yönetimini durduran asıl sebep ise, oyuncuların her ay borçsuzluk kağıdı imzalıyor olması. Galatasaray Kulübü, yaşanılan mali sıkıntılardan dolayı, birçok oyuncunun maaşlarını geriden gelerek ödüyor. Her ay oyuncular "Kulübün bizlere borcu yoktur" ifadesinin yer aldığı kağıdı imzalıyor. Bu belge imzalanmadığı takdirde yönetimin oyuncular tarafından FIFA’ya şikayet edilme riski var. Dolayısıyla yönetim, böylesine kritik bir süreçte oyuncuların maaşlarını geç öderken para cezasını da hemen geçiremiyor. Galatasaraylı yetkililer, kulübe yüklü miktarda nakit para girişinin yapılması halinde cezaların tahsil edilebileceğini belirtiyor.

NTV Spor
 
Son yüz yılın en rezalet, en hain, en zekasız spor kulübü yönetimi geldi bizi buldu.

Yeter artık bundan sonra kimse gerçek Galatasaray'lıyım fln da demesin TV'lere çıkıp.

Herkes sebep oldu bu bakterinin başa gelmesine.

Hala siyasetten korkup ses çıkaramayan bir sürü de canlı var.
 
siyasetten korkulmaya gerek yok cunku zaten anlasmalar imzalandi ,bugun gelecek herhangi bir yonetim parasinin bile bir kisminin alindigi anlasmalari iptal edemez . yani bugun kalkip baska bir baskan da gelse riva florya isi tamamlandi kagit uzerinde , geri alinamaz

dolayisiyla siyasi bir duruma gerek yok bile
 
Cumhur Önder Arslan‏ @ArslanCumhur
Yönetimin, aldıkları yıllık ücretlere göre para cezası verme kararından G.Saraylı futbolcuların haberi yok, takıma bir tebligat yapılmadı.
 
Üst Alt