Galatasaray Yönetiminin Gizli Planı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Yönetiminin Gizli Planı


Galatasaray yönetimi, yakın zamanda açıklanacak olan yabancı sınırına karşı, çok önlemler aldı. 3+2 şeklinde uygulanacak yeni yabancı sınırına göre, Galatasaray başkanı Dursun Aydın Özbek, yabancı transferler ile gündemi meşgul ederken, gerçek hedefinde; Bekir İrtegün, Mustafa Pektemek, Adem Büyük, İsmail Köybaşı ile arka arkaya bombaları patlatmayı düşünüyor. Çok gizli yürütülen ve 4 takım ile yapılan görüşmelerin en büyük ve en ses getirecek yanı ise Trabzonspor'dan alınması gündem de olan Olcay Şahan. Tamamen yerli bir kadro ile birlikte takımda sadece Sneijder, Linnes ve Muslera'nın durmasına müsaade eden Dursun Aydın Özbek; ''bayramdan sonra Galatasaray taraftarı bir bayram daha yapacak'' diye açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

Hedefini Avrupa Ligi şampiyonluğu olarak açıklayan Özbek, ''Galatasaray 17 senedir çok yanlış yönetiliyor, artık bu kupayı ikinci defa getirmemiz gerek diyerek, 2000 kadrosunu kıskandıracak kadroyu kurmak için çabaladığını'' dile getirdi.


Muslera
Linnes-Ahmet-Bekir-İsmail
Selçuk-Tolga
Sneijder
Olcay-Mustafa-Adem


Kaynaklar:

http://www.ntvspor.net/futbol/dursun-ozbek-transfer-aciklamasi-yapti-5947e85b7cf80d2cc4ef2910

http://www.bein-sports.com/futbol/ucretini-dursun-ozbek-verdi-e-katladi-5246e65d7cf80d2cx4ef5110
 
Saykal sen niye böyle garip bir herif oldun çıktın? Sakin ol rtş Dursun adlı bir herif için gerilmene değmez.
 
DCo5pmhXsAAUT15.jpg
 
Bu duyum.bana da geldi hem de akpli kongre üyesinden .kasımpasa elindeki yabancıları çıkartmaya çalışıyor .başındaki yıldız isimler hep ısmarlama haber.yonetim son ana dek taraftarı oyalayıp yeni kanunun çıkmasını bekleyecek.

Yalnız ilk planda 3+2 değil 6+2 düşünülüyor
 
Yabancı sınırı gelneyecek ve nokta. Ama var satalım 2020 küsür yılarında gelirse ben dedim size dedirtecek bir konu galiba.


TT Ali Sami Yen ARENA !!!
 
Üst Alt