Galatasaray'a 3 İyi Haber | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'a 3 İyi Haber


0

Sarı-Kırmızılılar'da Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Serdar Aziz'in, Trabzonspor maçında forma giyebileceği Tudor'a bildirildi.Derbide oyunu yarıda bırakan Serdar Aziz, Trabzon maçında ilk 11'de olacak.

Fenerbahçe derbisinde sol üst adalesindeki ağrılar nedeniyle riske edilmeyen Garry Rodrigues de artık hazır duruma geldi.Bu oyuncu da Trabzonspor maçında Tudor'dan görev bekleyecek.

Belhanda'nın kart cezalısı olması nedeniyle Tudor o bölgeye çözüm ararken Selçuk İnan'ın da antrenmanlardaki performansı Tudor'u sevindirdi.Selçuk İnan da, Galatasaray takımında daha fazla şans bulabilmek adına ekstra antrenmanlar, çalışmalar yapmaya başladı. Selçuk İnan da, Hırvat teknik adama hazır olduğunu belirtti ve görev beklediğini söyledi.

Hürriyet

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Bence Serdar kesik yemeli.

Bu kaç oldu ya her maç korkuyoruz yarıda bırakacak yine diye. Böyle futbolcu mu olur Allah aşkına.

sent via GSC
 
Sakatlanan Serdar haftaya oynayabilecekmiş. Amanın ne kadar da güzel haber.

Biz de malız ya, yedik sakatlandığı numarasını zaten.
 
Gomis
Garry-Ndiaye-Feghouli
Fernando-Tolga
Linnes-Serdar-Maicon-Mariano
Muslera​


Sanırım çıkabilecek en iyi kadro bu şu anda ...
 
Ya kötü niyetli ya da iflah olmaz bir sakat. Dolayısıyla her türlü bir süre oynatılmamalı.

Selçuk denen leş ise ders çıkardıysa çıksın pazar günü kendini ispat etsin. Başımızın üstüne koyarız. Diğer leş Belhanda kırmızı yemişken bu şansı iyi kullansın.
 
serdarı oynat yine ilk yarı şanzımanı dağıtsın kronik manyak, sonra 1 oyuncu değişiklik hakkını kullan bunu bahane ederek 75. dakikadan önce oyuncu değiştirme. lütfen bu dejavuyu defalarca yaşat bize tudor alıştık artık. gidin şu takıma adam gibi bi stoper alın yoksa bu serdar bombası daha çok patlar bi tarafımızda
 
Üst Alt