Galatasaray'a Eren Derdiyok'tan Kötü Haber! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'a Eren Derdiyok'tan Kötü Haber!


b86dfee36def47b5942d3c1e786ff5fb.jpg


Bursaspor maçında sakatlanan Eren Derdiyok'tan Galatasaray'a kötü haber geldi.


Galatasaray'da Bursaspor maçında sakatlanan Eren Derdiyok, 1 ay sahalardan uzak kalacak. Belhanda'nın üzerine düşerek sakatlanmasına yol açtığı golcü futbolcunun bileğinde kapsül yırtılması ve ezilme tespit edilmişti. Galatasaray sağlık heyeti, oyuncunun tedavisine başlarken, Eren'in sahalara dönüşünün ağrılara bağlı olarak değişkenlik gösterebileceği ifade edildi.

DONK BELİRSİZ

Bursaspor karşılaşmasında gol sevincinde Belhanda'nın parmağının gözünegelmesiyle sakatlanan Ryan Donk'un durumu Akhisar maçı öncesi yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak. Gözünde kanama olan Donk'un durumu iyi olmazsa kupa maçında riske edilmeyecek. Hollandalı futbolcunun yokluğunda Tolga Ciğerci ilk 11 için en güçlü aday konumunda. Teknik direktör Fatih Terim, maçın gidişatına göre sakatlıktan dönen Fernando'yu da kullanmayı planlıyor.

NTV Spor
 
Son düzenleme:
Kaldık Sinana. Her ne kadar Galatasaray'da oynayacak kapasitesi olmasa bile adam oynadığı maçlarda elinden geleni yapıyor, Sinan gibi hayalete bağlamıyor idi.
 
1 ayda dönmesi iyimser olur dönerse sağlık ekibini tebrik etmek lazım Ayak yaralanmaları sıkıntılıdır


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
1 ay olsa yine iyi, Sinan Gumuse katlanmak zorunda kalmayiz cok zaman. Donkun hemen donmesini istiyorum, bir haftadan daha fazla uzak kalmazsa iyi, cunku iyi durumda fit olmasi lazim.
 
Üst Alt