Galatasaray'a küfürlü karşılama! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'a küfürlü karşılama!


Galatasaray, Cumartesi akşam saatlerinde THY'nin özel seferi ile Ankara'ya vardı.



galatasaray_kafile_.jpg




Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Galatasaray, Cumartesi akşam saatlerinde THY'nin özel seferi ile geldiği Ankara'da küfürlü tepki ile karşılandı.



Galatasaray'ı karşılamak için Esenboğa Havaalanı'na gelen az sayıda taraftar, ''Siz en büyük duyguların katilisiniz'' yazılı pankartı açtı. Akabinde sarı kırmızılı futbolcular otobüse binerken taraftarlardan birtanesi Servet'i hedef alarak, ''Giydiğin formanın hakkını ver p.. kurusu'' dedi. Bu küfürü duyan deneyimli defans oyuncusu, taraftarın üzerine yürümeye kalktı. Kısa süreli oluşan gerginlik takım arkadaşlarının araya girmesiyle son buldu. Sarı-kırmızılı kafile yarın Ankaragücü ile yapacağı zorlu mücadele öncesinde kamp yapacağı otele gitti.



Akşam saatlerinde havaalanına inen kafilede şu isimler yer alıyor:



''Aykut Erçetin, Lucas Neill, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Arda Turan, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Lorik Cana, Juan Pablo Pino, Hakan Balta, Yekta Kurtuluş, Bogdan Sorin Stancu, Emre Çolak, Servet Çetin, Colin Kazım, Ufuk Ceylan, Robinson Zapata, Harry Kewell''



Öte yandan yarın saat 11:00'de kulüp başkanı Adnan Polat'ın, 1905 Galatasaray Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından yenilenen Ankara Metin Oktay İlköğretim Okulu'nunun açılışına katılacağı öğrenildi.



DHA
 
Cevap: Galatasaray'a küfürlü karşılama!



Akabinde sarı kırmızılı futbolcular otobüse binerken taraftarlardan birtanesi Servet'i hedef alarak, ''Giydiğin formanın hakkını ver p.. kurusu'' dedi. Bu küfürü duyan deneyimli defans oyuncusu, taraftarın üzerine yürümeye kalktı.



O benim millet.
 
Cevap: Galatasaray'a küfürlü karşılama!



Allah bize de o şansı nasip eder inşallah.:asd:Ekşi'deki Duyulmamış Küfürler başlığını araştırıp bilgi topluyorum Servet için.
 
Cevap: Galatasaray'a küfürlü karşılama!



Ben Hakan, Servet ve antiyetenek ekibiyle karşılaşsam skandala imza atarım. Çocuk gene küfürle yetinmiş.
 
Cevap: Galatasaray'a küfürlü karşılama!



abicim ne guzel pankart acmisiniz

onu bile beceremiyorsunuz icine ediyorsunuz kufur edip
 
Cevap: Galatasaray'a küfürlü karşılama!



culionun kadroda olmaması ne kadar acı....fener maçına saklaya saklaya culio yu saklıyoruz.....
 
Üst Alt