Galatasaray'a Muslera İçin Sürpriz Teklif | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'a Muslera İçin Sürpriz Teklif


Galatasaray'a Muslera için sürpriz teklif



Abdurrahim Albayrak'ın, "Sürpriz ayrılık yaşanabilir" açıklamasının perde arkasındaki ismin Muslera olduğu ortaya çıktı.



muslera-1525677559.jpg




Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın İsviçre kampındaki "Sürpriz ayrılık olabilir" açıklamasının perde arkasını aralanıyor.

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre Gomis, Rodrigues, Belhanda ve Feghouli ile ilgili transfer iddiaları dolaşsa da Roma'nın Muslera için Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Brezilyalı Alisson'u 75 milyon Euro'ya Liverpool'a satan, ikinci file bekçisi Skorupski'yi de 9 milyon Euro'ya Bologna'ya gönderen İtalyan ekibinin ilk hedefi kalesini sağlama almak.

TAFFAREL'DEN BİLGİ ALDILAR

Roma, Kopenhag'dan Robin Olsen'i 12 milyon Euro'ya alarak ilk hamlesini yaptı. İtalyan devinin yetkilileri, Alisson'u Brezilya Milli Takımı'nda çalıştıran Taffarel'den de Galatasaray'daki öğrencisi Muslera hakkında bilgi aldı.

Lazio forması ile 4 senelik Serie A deneyimi bulunan Uruguaylı kaleci, İtalyan pasaportuna da sahip. Sezon içinde iki günlük izinlerde soluğu Roma'da alan Muslera, İtalya ile bağlarını koparmadı. UEFA kararı yüzünden oyuncu satmadan bonservis harcaması yapamayan G.Saray, Trezeguet ve Emre Akbaba'nın transferlerinden sonuç alamadı. Yönetimin 20 milyon Euro üzeri teklif gelirse Muslera'yı satmayı düşünebileceği öğrenildi.

AS Roma, transfer döneminde as kalecisi Alisson'u ve takımın yedek kalecilerinden Lukasz Skorupski'yi de Bologna'ya sattı. Geçtiğimiz gün Kopenhag'dan Robin Olsen alınsa da üç kulvarda mücadele edecek İtalyan temsilcisinin bir kaleci daha alması bekleniyor. 35 yaşındaki Mirante ve Palmeiras'tan transfer edilen genç file bekçisi Daniel Fuzato'nun da uzun maratonda bir sakatlık durumunda tek başına kalmaması için, Roma bir kaleci daha transferi yapabilir. Ekonomik nedenlerden dolayı oyuncu satması beklenen Galatasaray da, Roma için adı geçen Muslera'ya yaklaşık 20 milyon ve üzerinde gelebilecek teklifleri değerlendirmeye sıcak bakıyor.
 
İ. Basın :

Galatasaray'ın çöplerine fesih- no no no

belhanda maicon feghouli'ye teklif - no no no

sneijder , melo , muslera ayrılacak - yes yes yes
 
muslera haric hakli cikmislar
sneijder de melo da çok iyi katkı verirdi , gitmesinde basın yoluyla kötülemenin ciddi katkısı var bence.

sneijder ki ücretinde ciddi indirimi kabul etmişti yedek de beklerdi.

melo artık bunaldığından gitti , ülkenin spor bakanı bile melo hakkında açıklama yapıyordu dolaylı yoldan
 
Roma kafayimi yemis? Olsene 12 milyon ödenimir ya? Adam danimarka liginde bile en iyi kaleci degilmis ve genc de degil o kadar bonservis ödemek icin.

Böyle adam 12 milyona satiliyorsa, biz Muslerayi sattik dan sonra hic kar yapmadan resmen tüm parayi yeni kaleciye harcamaliyiz durumuna düseriz. Bence onun yüzünde satilmasin
 
sneijder de melo da çok iyi katkı verirdi , gitmesinde basın yoluyla kötülemenin ciddi katkısı var bence.

sneijder ki ücretinde ciddi indirimi kabul etmişti yedek de beklerdi.

melo artık bunaldığından gitti , ülkenin spor bakanı bile melo hakkında açıklama yapıyordu dolaylı yoldan

melo gitmeden 2 hafta once sozlesme uzatmis idi
 
melo gitmeden 2 hafta once sozlesme uzatmis idi
gideceği belli idi aslında bize kıyak yapmış oldu menajeri çoktan ayarlamıştı.

ben kalmasını isterdim ama adamı bıktırdık artık , doyuma ulaştı zaten burda.daha iyi para alabileceği yerlere gitmedi , challange olur diye italya'ya geri döndü biraz da ordan ayrılış şekli nedeniyle tekrar hırs yaptı ama yaşı geçtiğinden eskisi kadar forma bulamadı.
 
ben çok iyi hatırlıyorum burda muslera artık çöküşe geçti satalım diyenden leş kaleci diyecek kadar düşenlere.taffarel gelmeden önce form düşüklüğü nedeniyle 3 e 5 e bakmadan satan diyenlere..

adam form tutunca birden sesleri solukları kesildi ama hepsi hala üye foruma.

basın ne zaman futbolcumuza bel altı vursa bunlar hemen peydah oluyor , aynısını melo ve sneijder ile yaşadık sonucunu da gördük , hiç tatava yapmayın.

işle güllük gülistanlıkken doğru söyleyeni dokuz köyden kovan çok olur.
 
Üst Alt