Galatasaray'a Transferlerden 53 Milyon Euro! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'a Transferlerden 53 Milyon Euro!


271014.jpg

Suudi Arabistan'ın El Ittihad takımına Garry Rodrigues'i gönderen Galatasaray, son iki sezonda transferden 53 milyon euro gelir elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, bu süreçte en fazla bonservis bedelini Badou Ndiaye'nin transferinden kazandı.

Yıldız futbolcularından Garry Rodrigues'i Suudi Arabistan'ın El Ittihad ekibine gönderen Galatasaray, son iki sezonda transferden büyük gelir elde etti.

UEFA'nın finansal fair play kriterleri çerçevesinde transferde dengeli hareket etmek zorunda olan sarı-kırmızılı kulüp, son iki sezonda futbolcu satışı ve kiralamasından 53 milyon euro geliri kasasına koydu.

Galatasaray, bu sürede Badou Ndiaye, Armindo Bruma, Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis, Luis Cavanda, Lukas Podolski, Semih Kaya ve Lionel Carole'ün satışından, Cenk Gönen'in ise kiralanmasından gelir sağladı.

En yüksek gelir Ndiaye'den

Galatasaray, son iki sezonda en yüksek bonservis bedelini Senegalli futbolcu Badou Ndiaye'nin satışından aldı.

Senegalli oyuncu, geçen sezonun devre arasında 16 milyon euro karşılığında İngiltere'nin Stoke City ekibine gönderildi.

Galatasaray, satışından önemli bir kazanç sağladığı Ndiaye'yi bu sezon başında 750 bin euro karşılığında kiralık olarak tekrar kadrosuna kattı.

Bu dönemde Ndiaye'den sonra en yüksek gelir Armindo Bruma'nın transferinden kazanıldı. Alman ekibi Leipzig, Portekizli oyuncu için sarı-kırmızılı kulübe bonservis bedeli ve ek ödemelerle toplamda 13 milyon 250 bin euro verdi.

Rodrigues üçüncü sırada

Garry Rodrigues, Galatasaray'ın son iki sezonda en yüksek bonservis bedeliyle sattığı üçüncü futbolcu oldu.

Suudi Arabistan'ın El Ittihad ekibi, Garry Rodrigues transferi için Galatasaray'a 10 milyon 250 bin dolar bonservis bedeli ödeyecek.

Sarı-kırmızılı kulüp, bugünkü kur üzerinden alacağı yaklaşık 9 milyon avronun yüzde 20'sini anlaşma gereği Rodrigues'in eski kulübü PAOK'a verecek.

Son iki sezondaki transferler

Galatasaray'ın son iki sezonda bonservis ve kiralamasından gelir elde ettiği futbolcular şunlar:

ssdf.png

AA
 
Bruma hesapladik 14 e ulasti sanirim artik

Mac sayisindan 250 bin
Avrupa katilimindan 250 bin
Mactan 1 milyon

12,5 almistik oldu 14 ... yakinda da 15 e tamamlanir
 
Bizim su an adam almaktan ziyade satisa odaklanmamiz lazim

Maicon , mariano , talibi varsa ahmet , omer , eren kim varsa yollamak lazim
 
1-2m eurolara uzulmeye gerek yok 2 senedir topcu satiyoruz bu olumlu gelisme.zarar etmeden satsak topculari yeterli zaten

Yetmiyor işte maaş bütçemiz yüksek her yıl Cl'ye katılsak anca karşılıyor diğer türlü durduğumuz yerde eksi yazıyor o yüzden her topçudan sağlam kãr yapmak lazım Gomis'in satışında olduğu gibi 1 milyon, Rodri'nin satışında olduğu gibi 2,5 milyon kãr para falan değil hiçbir deliği kapatmaya yetmez üstelik arada bir sürü para saçıp beleşe giden topçular mevcut Tolga, Yasin, Koray gibi sadece bu 3 topçuya 8 milyon euro harcadık 3'ünü de beleşe yolladık bu kafileye Eren, Tarık, Serdar falan da eklenecek daha onlardan da bonservis elde edemiyecez.
 
Üst Alt